AcasăNewsVerdictul deputatilor in cazul Dobre va fi dat pe 10 septembrie

Verdictul deputatilor in cazul Dobre va fi dat pe 10 septembrie

(foto: cdep.ro)

Membrii Camerei Deputatilor se vor pronunta, pe data de 10 septembrie, in cazul ridicarii imunitatii deputatului Victor Paul Dobre,  care este cercetat pentru abuz in serviciu.

(foto: cdep.ro)

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor a anuntat, marti, ca verdictul in cazul deputatului Victor Paul Dobre, care este anchetat pentru abuz in serviciu in cazul listelor permanente de la referendumul din 29 iulie, va fi dat in data de 10 septembrie.

In opinia acestuia data stabilita de catre Biroul Permanent reprezinta un termen „rezolnabil”, in conditiile in care Dobre nu mai face parte din administratie iar Parlamentul revine din vacanta in data de 3 septembrie, informeaza b1.ro.

Conform sefului deputatilor, juristii urmeaza sa se intalneasca in data de 27 august, cand vor incepe sa lucreze asupra raportului Comisiei juridice in cazul Dobre. Ulterior documentul va fi inaintat Camerei Deputatilor, care este for decizional, in data de 10 septembrie.

Raportul Comisiei juridice vizeaza cererea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind ridicarea imunitatii parlamentare a fostului ministru delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, astfel incat acesta sa fie cercetat pentru abuz in servciiu contra bunelor moravuri.

author avatar
Ionut Zgimbau
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger