AcasăNewsVerdict teribil in cazul Michael Schumacher: "Sansele de recuperare sunt minime"!

Verdict teribil in cazul Michael Schumacher: „Sansele de recuperare sunt minime”!

La doua luni de la teribilul accident suferit la schi, intr-o statiune din Alpii francezi, Michael Schumacher, multiplul campion mondial de Formula 1, continua sa se afle intr-o situatie extrem de dificila.

Fostul pilot de Formula 1 este de doua luni intr-o coma indusa pentru a i se proteja creierul grav afectat in urma loviturii. Schumacher a fost operat de mai multe ori pe creier, iar medicii de la Spitalul din Grenoble au incercat sa-l readuca la viata, fara succes.

In ultimele saptamani s-a incercat scoaterea lui din coma indusa, dar s-a renuntat la proces din cauza unor complicatii aparute ulterior. Acum, medicii de la Spitalul din Grenoble, citati de cotidianul american New York Times, au devenit sceptici in privinta sansele de recuperare.

„Schumacher este in continuare in coma si in stare critica. In acest moment sansele de recuperare sunt minime” este anuntul crunt facut de medici. In acest moment singura problema care se pune este mentinerea neamtului in viata, indiferent ca acesta va reusi o recuperare totala sau va ramane intr-un scaun cu rotile.

author avatar
Cristi Ionita
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger