AcasăNewsVERDICT FINAL: Inca 10 ani de inchisoare pentru Sergiu Bahaian

VERDICT FINAL: Inca 10 ani de inchisoare pentru Sergiu Bahaian

Afaceristul Sergiu Bahaian a fost condamnat, luni, la 10 ani de inchisoare de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti.

Bahaian a fost condamnat la inchisoare pentru inselaciune, dar Curtea de Apel Bucuresti a admis apelul formulat de afacerist si i-a redus acestuia pedeapsa de la 25 de ani de inchisoare la numai 10 ani de inchisoare.

De asemenea, magistratii au decis si reducerea pedepselor incasate de ceilati inculpati implicati in dosar. Dan Negureanu a primit 11 ani de inchisoare, dupa ce initial fusese condamnat la 13 ani de inchisoare, iar Edward Marculescu si Gheorghe Vasilache au de stat si ei cate 10 ani dupa gratii, desi Tribunalul Bucuresti ii condamnase la cate 11 ani de inchisoare pe fiecare.

Sentinta este definitiva si nu este prima impotriva lui Sergiu Bahaian. Acesta a mai fost condamnat, luna trecuta, la 12 ani de inchisoare intr-un alt dosar in care este acuzat de inselaciune.

Iar afaceristul se afla deja dupa gratii, el executand o condamnare de 26 de ani de inchisoare primita anul trecut, intr-un alt dosar.

author avatar
Cristi Ionita
775 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger