AcasăNewsVerdict final in Dosarul Transferurilor: Greii fotbalului ajung dupa gratii!

Verdict final in Dosarul Transferurilor: Greii fotbalului ajung dupa gratii!

Marti, 4 martie 2014, va reprezenta o zi istorica pentru fotbalul romanesc, multi dintre oamenii importanti ajungand dupa gratii.

Sentintele anuntate in Dosarul Transferurilor:

George Copos – 3 ani si 8 luni cu executare

Mihai Stoica – 3 ani si 6 luni cu executare

Cristi Borcea – 6 ani si 4 luni cu executare

Ioan Becali – 6 ani si 4 luni cu executare

Victor Becali – 4 ani si 8 luni cu executare

Jean Padureanu – 3 ani si 4 luni cu executare

Gica Popescu – 3 ani si 10 luni cu executare

Gigi Netoiu – 3 ani si 4 luni cu executare

Cei opt inculpati au gasiti vinovati de comiterea mai multor infractiuni economice printre care evaziune fiscala, inselaciune si spalare de bani

Gigi Netoiu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare, cu executare.

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare, cu EXECUTARE, astfel ca nu va mai fi luat in calcul pentru sefia FRF. Fostul mare international era marele favorit la alegerile de miercuri, 5 martie.

Desi are mari probleme medicale, Jean Padureanu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Mihai Stoica, managerul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, pentru inselaciune. Ramane ca pana la finalul sedintei in care se anunta verdictul, judecatoarele sa anunte daca se constata sau nu prescrierea faptei si daca acesta va mai ajunge sau nu dupa gratii.

Ioan Becali a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare, cu executare, iar Victor Becali a fost condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare, cu executare.

UPDATE: In cazul lui Cristian Borcea, fostul actionar de la Dinamo, s-a constatat savarsirea mai multor infractiuni astfel ca acesta a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare, cu executare.

Din primele informatii, George Copos, Mihai Stoica si Cristi Borcea au fost condamnati la inchisoare cu executare, iar decizia este una definitiva. Copos a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare, Mihai Stoica la doi ani si jumatate de inchisoare, iar Cristi Borcea la trei ani de inchisoare. La managerul Stelei este inca asteptat de vazut daca se va decide ca faptele s-au prescris.

Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, George Copos, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, Gica Popescu si Cristi Borcea au fost implicati in Dosarul Transferurilor.

author avatar
Cristi Ionita
1.067 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger