AcasăNewsVerdict final in cazul baschetbalistului ucis la Giurgiu. Gipsy Gipsanu a fost...

Verdict final in cazul baschetbalistului ucis la Giurgiu. Gipsy Gipsanu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare!

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Miercuri s-a desfasurat ultimul episod al unei telenovele ce a indoliat Romania, si nu numai, in urma cu mai bine de doi ani.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Pe 9 octombrie 2011, americanul Chauncey Hardy, baschetbalistul echipei CSS Giurgiu, isi pierdea viata in urma unui incident produs intr-un club de noapte din localitate.

Extrem de activ pe ringul de dans, ca orice tanar care se respecta, Hardy i-a calcat pe bataturi pe mai multi interlopi aflati in local, acestia luandu-l in colimator. La un moment dat, nemultumiti de succesul pe care americanul il avea la domnisoarele prezente in club, interlopii au sarit la bataie si s-au impartit lovituri cu duiumul.

Hardy a iesit cel mai sifonat, americanul pierzandu-si, in cele din urma, viata din cauza loviturilor incasate. S-a vehiculat varianta conform careia Gipsy Gipsanu, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Giurgiu, l-ar fi lovit pe Hardy cu pumnul in plina figura, iar americanul si-a pierdut viata pe motiv ca s-a lovit cu capul de podea.

Retinut de fortele de ordine, Gipsy Gipsanu a fost judecat si, in cele din urma, condamnat la sapte ani de inchisoare intr-un prim verdict anuntat abia in mai 2013. Reprezentantii ambelor parti au depus recurs, iar miercuri, 15 ianuarie 2014, judecatorii de la Curtea de Apel au decis sa mentina sentinta initial.
Astfel, Gipsy Gipsanu a fost condamnat, definitiv, la sapte ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger