AcasăNewsVerdict dur in cazul accidentului de la Cluj: "Daca erau politicieni, ii...

Verdict dur in cazul accidentului de la Cluj: „Daca erau politicieni, ii gaseau in maxim 40 de minute!”

Tragedia aviatica petrecut luni dupa-amiaza, la Cluj, a produs rumoare in randul populatiei de rand si nu numai.

Una dintre cele mai inversunate opinii anti-sistem este cea a sexy-politicianei Anca Carcu, cunoscuta mai ales pentru pozele sexy postate pe diferite site-uri de socializare si disputele verbale avute cu fostul ei sef de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Anca Carcu sustine, pe un celebru site de socializare, ca „accidentul de la Cluj si tot ce a urmat m-a facut sa-mi dau seama ca traim intr-un stat de rahat, plin de incompetenti si comunisti”.

Sexy-politiciana spune ca, daca in avion erau politicieni de top, epava era descoperita in cel mult 35-40 de minute. „Ca om simplu ma intreb: daca se intampla ca in acel avion, mic sau mare, sa fi fost una dintre urmatoarele persoane: un fost comunist din clasa actuala a politicii – deoarece sunt peste 60% dintre cei care ne conduc – doamna Udrea cu tot cu gentile de aur, sau, nu in ultimul rand, EBA – se proceda la fel? Ce s-ar fi intamplat cu acei medici daca presupunem ca, printre ei, s-ar fi infiltrat una dintre persoanele pomenite mai sus? Imaginati-va cat de eficient era statul, cat de prompt activau serviciile si cum disparea ceata! Raspund eu prima: toti erau gasiti in maximum 35–40 de minute. Dar, cum statul nu are nevoie de medici chirurgi si cum nu au avut norocul sa fie una dintre persoanele de „bine” pomenite mai sus, e clar ca nu au avut nicio sansa” a fost mesajul crunt postat de Anca Carcu pe un site de socializare.

Sexy-politiciana se gandeste serios sa emigreze pentru ca „traim intr-un stat de rahat, cu aceiasi comunisti, aceiasi incompetenti, iar noi, noi poporul roman, suntem cei pe care se fac experimente”.

author avatar
Cristi Ionita
757 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger