AcasăNews"Veniți peste jumătate de oră, la adresa următoare, că acolo veți găsi...

„Veniți peste jumătate de oră, la adresa următoare, că acolo veți găsi un mort”. Este HORROR ce au văzut poliţiştii la faţa locului

Un bărbat din Huși, judeţul Vaslui, şi-a plănuit moartea până la cel mai mic detalii. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, el a sunat la 112 să-și anunțe propriul deces.

Poliţiştii deplasaţi de urgență la fața locului l-au descopeit spânzurat, într-o râpă din apropierea casei sale.

Anunţ macabru la 112

Bărbatul de 45 de ani și-a pus capăt zilelor din dragoste. Înainte de a se sinucide, omul a sunat la 112 și i-a spus operatorului următoarele cuvinte: ”Veniți peste jumătate de oră, la adresa următoare, că acolo veți găsi un mort”.

Când oamenii legii au ajuns acolo, bărbatul era deja mort, spânzurat de un copac, într-o râpă din apropierea casei sale.

Omul lucra de mulți ani în străinătate ca șofer de TIR, era apreciat de toată lumea ca prietenos și muncitor, era divorțat, dar avea de ceva timp o relație cu o altă femeie, tot din Huși. S-au certat însă, iar bărbatul nu a putut trece peste asta.

Ce a anunţat Poliţia?

La data de 2 septembrie 2023, ora 14.17, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în municipiul Huși, pe strada Vasile Țâmpu va deceda o persoană.

Echipajul din cadrul Biroului de Ordine Public Husiș, deplasat în temeiul sesizării, a găsit un bărbat în vârstă de 44 de ani, spânzurat de un pom, într-o râpă din exteriorul unei locuințe.

Ulterior, asupra acestuia au fost aplicate manevre de resuscitare, dar a fost declarat decesul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

1.555 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...