AcasăNewsVela, mesaj pentru diaspora, înainte de Paști: Vă mulțumesc dacă înțelegeți acest...

Vela, mesaj pentru diaspora, înainte de Paști: Vă mulțumesc dacă înțelegeți acest lucru

Ministrul de Interne s-a adresat românilor din afara țării, cărora le-a cerut, la fel cum făcuse și președintele Iohannis, să nu se întoarcă în țară de Paști.

După ce a anunțat că s-a emis Ordonanța Militară 7 și că s-a stabilit plasarea orașului Țăndărei în carantină, dar și că s-a dispus suspendarea mai multor zboruri internaționale, pentru o perioadă de 14 zile, în încercarea de a se limita răspândirea infectărilor cu noul coronavirus, Marcel Vela a încheiat declarația de presă de la sediul MAI cu un apel adresat conaționalilor aflați dincolo de granițele României. „Aș dori să fac un apel către frații noștri din diaspora, cei care doresc să ajungă în țară în următoarele zile, cu ocazia Sfintelor Sărbătorilor de Paști. Dragi compatrioți, rămâneți acasă în țările în care locuiți și faceți acolo Sărbătorile, în pace și liniște. În acest an, departe de cei dragi. Din păcate, aici vom fi obligați să vă invităm să locuiți 14 zile în spațiile de carantinare instituționalizată. Acest lucru nu ne face bine nici nouă, nici dumneavoastră și nici familiilor care vă iubesc. Vă mulțumesc dacă înțelegeți acest lucru și vreau să mă asigur că știți adevărul despre situația din țară, situața în care ne aflăm. Vă pot garanta însă că vom ieși din această situație grea și vom fi împreună. Cât de repede depinde doar de noi. Dumnezeu să binecuvânteze România și pe dvs, dragi frați compatrioți de peste hotare, oriunde vă aflați. Vă mulțumesc”, a transmis liberalul Vela.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari

2 COMENTARII

  1. Prostituatele si pestii romani cam 300.000, rămași fara clienti nu au informații despre asta.
    La fel cum toti care vad clubul Corona din Bv fug pe strazi ei cred ca acolo ajung pandemicii…

  2. Lor se mai ataseaza 200.000 de prostituate cu contract legal de munca ramase somere dar si circa 1000 de prostituate de lux ramase blocate pe aeroporturile lumii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger