AcasăNewsUPDATE Vela anunță că s-a găsit LEUL: ”Vă asigur că nu ne...

UPDATE Vela anunță că s-a găsit LEUL: ”Vă asigur că nu ne oprim aici!”

Vela anunță că s-a găsit LEUL: ”Vă asigur că nu ne oprim aici!” (foto: Facebook/Marcel Vela)

Ministrul de Interne a postat, joi după-amiază, o poză cu un leu în cușcă, aflat într-o dubiță.

UPDATE: IPJ Argeș a făcut precizări duă găsirea leului la care a fpcut referire ministrul de Interne. ”Polițiștii argeșeni au continuat activitățile investigative, în urma cărora a fost identificată o locație unde este deținută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat.

Animalul descoperit era deținut în cadrul unei menajerii de pe raza județului Dâmbovița.
La locația în cauză au fost solicitați și reprezentanți ai A.N.S.V.S.A. și Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.”, se precizează în comunicatul poliției.


Mesajul pe care l-a transmis Marcel Vela vine pe fondul recentei acțiuni derulate de mascați la adresa de domiciliu a solistului de manele Dani Mocanu, după apariția controverselor din jurul faptului că în imagini a apărut un leu rănit. De altfel, conform realitatea.net, ar fi vorba chiar despre leul din clipul cântărețului.

(foto: Facebook/Marcel Vela)

”Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, sună mesajul postat de Vela, pe pagina persoană de Facebook, în dreptul fotografiei respective.

Prima reacție a cântărețului

Leul căutat de autorități nu fusese găsit la percheziția făcută acasă la solist. De altfel, Dani Mocanu a reacționat, pe marginea faptului că mascații au venit în curtea zilei sale, ba chiar a publicat și imagini cu sosirea oamenilor legii care au făcut percheziția. ”Bună dimineața tuturor ! Mascații au venit în căutarea leului … si da … chiar m-au găsit acasă. Din păcate in România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei ? Noi respectam legile și ne supunem … dar unde e leul ???”, suna mesajul pe care îl transmisese recent solistul pe pagina sa oficială de pe aceeași rețea de socializare.

439 afisari

3 COMENTARII

  1. Gibonul ăsta e cântăreț, mă, proștilor? Dacă urlă și râgâie manele e cântăreț?

  2. Ok dle ministru…dar cioara..,cioara ce a avut cu Leul ???? La puscarie…cioara ,nu Leul..oricum multumim politiei pt implicare si rezolvare cu rapiditate a cazului iar acest manelist de 2 Lei sa stea la cusca ..dar cu alti Lei ..mai negrii… ca ai lui !

  3. O interventie de doi bani,in timp ce in tara mafiotii,clanurile,proxenetii zburda nestingheriti , in multe cazuri chiar protejati de politie si justitie !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger