AcasăNewsVela a vorbit din nou despre mult-așteptata relaxare a măsurilor: "virusul nu...

Vela a vorbit din nou despre mult-așteptata relaxare a măsurilor: „virusul nu se odihnește”

Foarte mulți români numără zilele până când se vor mai ridica din măsurile restrictive impuse de autorități, în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus în România. Iar speranțele sunt că după 15 mai s-ar putea relua, măcar parțial, din activitățile puse „pe pauză” de săptămâni bune.

Însuși ministrul de Interne a admis că nutrește speranță ca acest lucru să se întâmple, de la mijlocul acestei luni, dar s-a ferit să dea vreo asigurare în această privință. Într-o declarație făcută la RFI, Marcel Vela a anunțat că „există șansa și perspectiva ca din 15 mai să se relaxeze unele lucruri, pentru că fiecare își dorește acest lucru, inclusiv eu, ca să fiu sincer”.

La fel cum s-a întâmplat și de Sărbătorile Pascale și în preajma zilei de 1 mai, liberalul aflat în fruntea MAI a adus în discuție faptul că următoarele zile sunt esențiale. „Problema este și (…) fac un apel la toată lumea că în următoarele două săptămâni, 14 zile, virusul nu se odihnește, adică nu stă relaxat că vine 15 mai și noi vom avea relaxări de anumite activități sau anumite acțiuni. În contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca în următoarele două săptămâni să nu avem o evoluție crescută a bolii în România, a cazurilor care se vor înregistra pe statistica din țara noastră”, a transmis Vela.

333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger