AcasăNewsVela a ieșit să le vorbească protestatarilor de la SNPPC. Coarnă, "un...

Vela a ieșit să le vorbească protestatarilor de la SNPPC. Coarnă, „un pensionar al MAI” (VIDEO)

Vela organizează alegerile prin furt de la angajații MAI

În contextul prezentării bilanțului Ministerului de Interne, în fața sediului instituției au venit mai mulți reprezentanți ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, cu revendicări de natură salarială.

În urmă cu scurtă vreme, Marcel Vela a ieșit din Minister pentru a discuta cu protestatarii.

„Ați dialogat pe Ordonanța 20? (…) Noaptea ca hoții, asta e”, a acuzat Dumitru Coarnă, liderul SNPPC. „Domnul Coarnă, nu transformați discuția sindicală în campanie electorală, vă rog frumos. Viitorul deputat PSD de la Călărași-  domnul Coarnă”, i-a replicat liberalul aflat în fruntea MAI.

Ulterior, ajungând pe treptele sediului ministerului, Marcel Vela a acuzat faptul că protestul de marți ar fi neautorizat și l-a catalogat pe liderul SNPPC drept un „pensionar al MAI”. „Tocmai ei au făcut un protest neautorizat (…) Și am dorit să discut cu ei, ca orice manager care discută cu colegii, cu subalternii pe care-i coordonează la un moment dat. Așa cum ați văzut, există o opacitate din partea acestui Sindicat (…) Sunt 16 sindicate în MAI. Acest sindicat condus de un pensionar, pentru că nu este angajatul MAI, este un pensionar al MAI convinge într-un mod mai mult sau mai putin profesionist anumiți lideri de sindicat din țară, care au venit astăzi aici să ceară un lucru deja stabilit într-o discuție oficială în cadrul Ministerului, prin (…) consilierul care se ocupă de relația cu sindicatele (…) Este o diversiune și, din păcate, au căzut în această capcană membri de sindicat onești care au venit aici să strice un moment frumos, chiar al activității lor”, a susținut ministrul interimar al Internelor.

„Da, e o manevră politică în spatele acestui protest”, a acuzat Vela.

1.175 afisari

12 COMENTARII

  1. Care e manvera? Ca nu platiti banii si ca ati tras de timp incarcamd artificial instantele se judecata cu mii de procese, iar acum cand este o decizie definitiva si irevocabila data de ICCJ nu o puneti in aplicare? Unde e manipularea, sefule? Personal am mai castigat si alt proces cu MAI tot pentru ca nu ati platit desi exista o lege in acest sens clara si in acel caz. Maine nu veti mai da salarii si spuneti “mergeti la judecata”. Ati innebunit de tot si mai aveti si prosteala “e manipulare domne”. Nu e nicio manipulare, efectiv nu platiti drepturi legale, unele chiar castigate in instanta, cum e cazul de fata. Tot spuneti sa dati HG pe decizia 51. De cand s-a mai auzit ca pe o decizie a unei instante vine guvwrnul si da HG? La HG vedeti ca mai trebuie si o lege sa anuleze HG iar la lege inca o OUG care sa aplice alt HG. Ai prins-o p-asta, don ministru? Manipulare faceti voi prostind lumea 🙂

  2. Am vizualizat pe pagina de facebook a Ministerului Afacerilor Interne, bilanțul. Felicitări, domnule ministru! Felicitări că în ciuda tuturor acuzațiilor aduse pe nedrept aveți puterea de a vă afișa în public în orice moment și de a zâmbi, aveți argumentele necesare pentru a convinge oamenii verticali de situațiile reale și nu vă lăsați intimidat în vreun fel sau altul de mulțimea aflată în fața Ministerului! Cu siguranță sunteți cel mai bun exemplu, v-ați ridicat prin multe acțiuni comparând cu foștii miniștrii ai Afacerilor Interne. Succes în continuare!!!??

  3. Mai baieti, dati-l dracului jos pe daraVELA si trimiteti-l acolo de unde a venit, la primaria satucului numit caransebes !!
    A ajuns rapandula asta sa conduca cel mai mare si mai insemnat minister al Tarii?!
    Nu v-ati impiedicat voi de alcoolicul national si va sta in cale un provincial de carton !!!
    Haideti baieti cu refrenul: Iesi afara javra ordinara !!!

    • Ce instituție de tarle!!! Când au strigat la Cotroceni instituției președintelui țării asemenea mizerie trebuia dați afara toți și schimbate toate comenzile de inspectorate de unde proveneau acei …. netoti. In ce țara poliția statului ii striga președintelui așa ceva!!??? Putreda și neprofesionista aceasta noninstitutie!

      • Pai uita-te in Franta bai puscariasule fara studii ce striga sindicatele toate impoteiva lui Macron. Bine, eu te vad ca esti neajutorat, dar na…ideea de baza, bai neica nimeni care esti, este ca acest ministru nu respecta o decizie definitiva sa o puna in plata, iar mii de politisti sunt platiti cu 15-20 mil/luna mai putin…lunile trec, iar prescriptia are 3 ani..iar legea este din 2017…deci cu cat Pupa-n-Vela asta intarzie plata, banii se prescriu, lunar 20 mil…c-asa-i in tenis…

        • Du-te, bre-n spanac.. ești polițist, nu!? Iei pensie cât 4 salarii medii pe economie și când nu mai lucrezi ești militar! Nu?! Pai nu e țara asta a lichelelor!? Nu sunteți voi cei mai mari hoți și sarlatani!?

          • Bai taranusule coclit…in primul rand sunt mai tanar decat esti tu, sigur..in al doilea rand “bre” sa-inspui lui tanti ma-ta (cu cratima)…in al treilea rand subiectul nu erau pensiile, “domnule bou”, ci nepunerea in aplicare a unei decizii definitive data de iccj…pensiile speciale sunt incepand din america si terminand cu UE…daca te referi la burkina faso, probabil acolo nu sunt pensii speciale…oricum esti un “mare bou” , fara ghilimele (fhilimelele le pun la misto), cu capul patrat si mai mult ca sigur cu putin par pe țeasta aia albă ca varul…scuza-ma tu :))))

  4. Pai daia se numeste Ministerul Afacerilor Interne, ca fac afaceri intre ei,intern.

    O fi dator vreunul la pacanele, si avea nevoie omu sa-si platesca datoriile, si a apleat la prietenul lui cel bun- Statul- si el Statul,l-a ajutat, a luat de la multi si i-a dat unuia.

    Ca nu mai au de unde lua, si iau de la Polițistul de rand, ca ei e multi

  5. Nu inteleg , de ce tolerati pensionari reangajati in sistem
    Verificati cate persoane cu certificat de handicap aveti in sistem

    • Ce nu înțelegi, amigo!? Ieși din poliție la pensie ca militar( :))))) )( a se înțelege ipocrizia) după care se angajam la poliția locală ( super jenant), la consiliul județean, prefectura sau Consilieri prin alte aparate după ce o viața am pretins ca suntem apolitici(de fapt din umbra s-a lins in cur politicul la greu). Chestiunea cu “handicapul”, asta e tare de tot. Dacă ai certificat de handicapat ești scutit de impozit și mai Primești o bonificatie de 15%. Sa mai dezbat câta mizerie este in sistem doar pe ce am spus aici. Iar ministerul, in frunte cu vela, care e cel mai prost ministru de interne pe care l-a avut țara asta, este o cloaca de nenorociți îmbuibați cu salarii de excepție și toată familia angajata pe pile …. e bine!

      • Jean valjan sau slbz la tava cum te autointitulezi tu ca tot nu contezi. In china e coronavirus, teump e preaedinte, boris johnson premier in UK, iar subiectul articolului e cu totul altul…esti doar proat sau ai doar receptorii intarziati? E treaba au pensiile in discutia asta cu neplata unor drepturi castigate in instanta? Dobitocule 🙂

  6. Acest martafoi de ministru cu probleme penale condus de DNA care i/au pus inclusiv si consilier din DNA conduce ministerul după cum îi dictează aceștia.Rusine domnule ministru,parerea mea pleacă și nu fa țara,țara procurorilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger