AcasăNewsColoană de vehicule militare poloneze, filmate lângă Brăila! România, pregătiri de război?!...

Coloană de vehicule militare poloneze, filmate lângă Brăila! România, pregătiri de război?! – VIDEO

Vehicule militare străine, surprinse pe străzile din România! Imaginile au ajuns pe internet! Unde au fost filmate - VIDEO (sursa foto: captură video)

Imaginile momentului! O înregistrare video surprinde mai multe vechicule cu echipamente militare trecând pe străzi, în România!

O înregistrare făcută – din câte se poate observa din imagini – de un șofer oprit la semafor, într-o intersecție din România, s-a răspândit, joi dimineață, pe TikTok. Imaginile surprind în jur de 20 de vehicule militare.

Ar fi vorba despre o coloană de echipamente militare din Polonia. Filmarea, care circulă pe TikTok ar fi fost făcută lângă Brăila.

Discuții între oficialii români și polonezi pe teme de securitate și apărare

În urmă cu două zile, de la nivelul Ministerului Apărării Naționale, condus de către Vasile Dîncu, s-a anunțat că marți, 24 mai, au avut loc consultări în cadrul dialogului strategic româno-polonez pe problematica de securitate și apărare.

Delegația română a fost condusă de Iulian Fota, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, și Simona Cojocaru, secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale, iar cea poloneză a fost condusă de Marcin Przydacz, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, și Marcin Ociepa, secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale – din câte s-a transmis de la MApN.

Ce s-a discutat despre Flancul Estic

„România și Polonia sunt parteneri strategici și aliați, puternic legați prin experiențe istorice de prietenie strânsă și prin apartenența activă la NATO și UE, precum și prin prezență militară reciprocă pe teritoriile celor două țări în contextul prezenței înaintate aliate. (…)
România și Polonia și-au reconfirmat sprijinul fără echivoc în fața agresiunii brutale și ilegale a Rusiei. Discuțiile s-au concentrat pe sprijinul suplimentar pentru Ucraina, întărirea sancțiunilor la adresa Rusiei, precum și pe pașii necesari pentru consolidarea substanțială pe termen lung a posturii NATO pe Flancul Estic, cu obiectivul tranziției de la Prezența

Înaintată la Apărarea Înaintată, inclusiv prezență permanentă, exerciții, echipament pre-poziționat și acces la combustibil, în perspectiva Summitului NATO de la Madrid”, s-a transmis, între altele, într-un comunicat al MApN.

author avatar
Andrei Coman
1.303 afisari

9 COMENTARII

  1. Poate e vorba de struțo-cămila numită rotirea trupelor OTAN sau obișnuirea cu amate străine. Chiar cu cîteva zile înainte ca muscalii să ne ocupe insula ocupată atunci de kievani, Insula Șerpilor, ceva unitate de la Turda parcă făcea trageri la Capul Midia. Ziceau că se antrenau pt plecare-n Polonia.
    Îmi place să mă gândesc că cei ce-au plănuit tragerile știau de mișcarea muscală și aștepatu ordin să ocupe insula înaintea lor. Poate de aia i-au dus în Polonia, pedepsă.

  2. CAND POLONIA ESTE EXPUSA LA FEL CA SI ROMANIA ACELUIAS ATACANT -RUSIA !, CARE ESTE MOTIVATIA CA POLONEZII SA-SI TRIMITA TRUPELE IN ROMANIA ?,AZI ORCE MISCARE DE VEHICOLE MILITARE SE VEDE ,ESTE FILMATA DIN SATELITI !,SURPRINZATOARE ASTAZI ESTE DOAR PROSTIA CELOR CARE SAR CA TATELE SI SE REPED CU CE LE TRECE LOR PRIN TARTACUTE.
    INTERNETUL A DEVENIT O MAHALA IN CARE ORCE NAUC ISI VARSA ZOILE.

    • In primul rând învață sa nu mai scrii cu litere mari. Este o dovadă de lipsă de educație ceea ce este normal pentru o pereche de cizme neinstruite un biet racan.
      In al doilea rând, unde dracu’ ai citit ca rușii au atacat Polonia și Romania? Din cate stiu eu, malacul asta sas impreuna cu persoana ajunsa general si prim ministru datorită serviciilor făcute dumnezeu stie cui, nu sunt capabili să realizeze ce se va întâmplă cand câinele lui Putin, enervat de bețele bagate prin gard, va gasi poarta deschisă.
      De curiozitate, esti tâmpit sau te plătește cineva să fii?

  3. Zelenski, in buna intelegere cu mai marii lumii , dar si cu Putin, nu face decat sa-i pedepseasca pe ucrainieni pentru crimele naziste facute fata de etnicii evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Razboiul nu se va termina pana cand distrugerea nu va fi completa si Ucraina dezmembrata.

  4. In contextul actual și a situației operative din regiune astfel de manevre se fac cu partenerii din alianța in vederea unor conlucrări cat mai bune in caz de necesitate.
    E normal acest lucru se pot afla oriunde pe teritoriul nostru și noi la ei, dar credeți că e treabă măgarului de unde beau oile apă, așa că vedetiti-va fraților de treabă, au comandanți, nu mai postați voi asemenea lucruri, că în caz real va bate cineva la usa.
    Stai jos cu postarea ta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger