AcasăNewsVedetele internationale se ticnesc pe banda rulanta

Vedetele internationale se ticnesc pe banda rulanta

Multe dintre marile vedete pe care le admiram au probleme psihice, iar tulburarea bipolara este cea mai frecventa afectiune. Tulburarea bipolara sau tulburarea maniaco-depresiva este o afectiune psihica ce se manifesta prin schimbari extreme de dispozitie, de la depresii severe pana la episoade maniace.

Britney Spears: „Sunt ca Fecioara Maria”

Desi este megastar pop de la 17 ani, Britney Spears, acum in varsta de 34 de ani, a dezvaluit intr-un interviu pentru revista Flaunt ca sufera de anxietate si agorafobie, astfel ca se simte inconfortabil la petreceri si in cluburi. „Sunt foarte ciudata. Sunt nervoasa in multe dintre situatii. La petreceri, in cluburi. Atunci cand sunt multi oameni in preajma mea devin dubioasa, sufar de anxietate. Totusi, mi-am rezolvat cat de cat aceste probleme, le tin sub control”, a declarat vedeta. „De fapt, sunt o persoana foarte plictisitoare. Nu ies din casa. Chiar nu fac nimic. Ar trebui sa fiu Fecioara Maria, pe bune. Cred ca viata mea s-a schimbat la 360 de grade. Lucrurile s-au schimbat. E o perioada diferita”, a mai spus Britney Spears.Britney se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de episoade depresive.

Donald Trump uraste microbii

Milionarul american are probleme mult mai grave decat tunsoarea lui – ii este frica de microbi, motiv pentru care nu atinge butoanele de la lift si nu da mana cu alti oameni: „Fac tot posibilul sa nu dau mana cu profesori, pentru ca pe birourile lor exista peste 17.000 de microbi”, a declarat Trump.

DMX e cu capul

Rapperul american este un mare consumator de droguri, ceea ce l-a facut sa dezvolte mai multe boli mintale. DMX a recunoscut intr-un interviu ca a fost maniaco-depresiv, paranoic si a suferit de tulburare bipolara.

Halle Berry se tot sinucide

Actrita a declarat ca a incercat sa se sinucida dupa ce a divortat de jucatorul de baseball David Justice, dar s-a oprit la timp pentru ca si-a imaginat reactia mamei ei cand o va gasi moarta. Halle a avut o stima de sine scazuta si a incercat sa se sinucida sufocandu-se cu monoxid de carbon in garajul ei.

Si Angelina Jolie ia buline

„Da! Sunt bolnava psihic. Sufar de o boala mintala greu de stapanit”, declara Angelina in 2010. Daca despre faptul ca a fost dependenta de heroina si despre apucaturile ei de lesbiana s-a tot scris, intr-o autobiografie recent aparuta, Angelina povesteste, in detaliu, cum a fost internata la sectia de psihiatrie, in urma cu 10 ani. In 2008, dupa nasterea gemenilor, s-a scris ca Angie ar fi dezvoltat o depresie.

Lady Gaga e cam… gaga

Daca e sa ii privim reactiile, modul de a se imbraca, declaratiile din presa, ne putem da seama cu usurinta ca artista este putin… „deviata”. David Ciemny, fostul manager al lui Lady Gaga, in cartea „Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga” (Poker Face:Ascensiunea lui Lady Gaga) scrie despre cantareata ca este bolnava psihic si ca acest lucru a survenit din cauza ascensiunii sale rapide in lumea muzicii. De asemenea, acesta povesteste ca artista a fost internata de sase ori in spital in anul 2009 din cauza obiceiurilor alimentare. De ce? Pentru ca Lady Gaga se infometa ca sa arate bine pe scena, iar apoi se indopa cu produse fast-food.

Owen Wilson e depresiv

Actorul de comedie a incercat sa se sinucida in 2007, taindu-si venele. Toata nebunia s-a intamplat dupa despartirea de actrita Kate Hudson. Se pare ca Owen suferea de tulburare bipolara. Surse de la Hollywood sustin ca el va depinde de pastile pentru tot restul vietii

Madonna se tot linisteste

Madonna isi ineaca amarul in alcool si ia cu pumnul pastile de Clonazepam, ca sa se calmeze. Recent, pe scena, la Brisbane, in Australia, s-a dat rau in stamba dupa ce a golit pe scena o sticla de tequila. A mai baut si dintr-o sticla a unui spectator. Cu o zi inainte, la Melbourne, tot in cadrul turneului sau mondial ”Rebel Heart”, a urcat beata pe scena. A cerut apoi un cocktail Cosmopolitan si a continuat sa bea. Clonazepam (Rivotril) este un medicament impotriva epilepsiei, eficient si impotriva atacurilor de panica si a anxietatii. In timpul tratamentului cu acest medicament este total interzis consumul de alcool, fiindca acest amestec poate fi fatal.

author avatar
National
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger