AcasăNewsVedetele il plang pe Adrian Iovan! Mesajele cutremuratoare scrise de Catalin Botezatu,...

Vedetele il plang pe Adrian Iovan! Mesajele cutremuratoare scrise de Catalin Botezatu, Oana Roman si Roxana Ciuhulescu!

Vestea mortii pilotului Adrian Iovan a venit ca un trasnet asupra celor care l-au cunoscut.

Toate vedetele sunt in stare de soc de cand au auzit ca Adrian Iovan a murit in tragedia aviatica de la Cluj. Catalin Botezatu, Oana Roman si Roxana Ciuhulescu au scris pe paginile lor de Facebook mesaje cutremuratoare, prin care isi iau adio de la Adrian Iovan.

“Nu-mi vine sa cred ca….a zburat spre Rai. A salvat 6 oameni insa el n-a mai rezistat, esti un erou Adrian Iovan. Imi plange sufletul pentru ca am pierdut un prieten extraordinar si un pilot de nota 10. ‘ Aviatorii nu mor niciodata, ei doar pleaca si nu se mai intorc’ …..
Cer senin comandante! Imi va fi tare dor de tine…”, a scris Roxana Ciuhulescu.

“Adrian Iovan a plecat in zbor spre ceruri….ultimul sau zbor…Dumnezeu sa-l odihneasca!Imi pare atat de rau!!Condoleante familiei!”, a scris si designerul Catalin Botezatu.

Si Oana Roman a scris un mesaj drept omagiu pentru Adrian Iovan, cu care a fost colega cand lucrau impreuna la Blue Air: “Imi pare tare rau pentru Adrian Iovan! L-am cunoscut cand era pilot la Blue Air, iar eu lucram acolo in calitate de PR Manager! Desi relatia lui cu Blue Airul nu s-a incheiat in termeni amiabili, iar eu ca reprezentant al companiei, a trebuit sa-l combat, am apreciat ca s-a aparat cu fermitate si fair play, si desi se simtea profund nedreptatit de catre companie, s-a luptat cu arme curate! Stiu ca isi facea cu pasiune meseria si astazi aviatia a pierdut un om de valoare! Dumnezeu sa-l odihneasca!”.

Adrian Iovan a incetat din viata luni seara, la varsta de 55 de ani, dupa ce a reusit o aterizare fortata in muntii Apuseni. Avionul pe care il pilota transporta o echipa de medici de la Bucuresti la Timisoara. Dupa accidentul aviatic, victimele au stat ranite si aproape au inghetat in zapada pentru ca nu puteau fi gasiti. A durat mai bine de sase ore pana sa fie salvati, insa pentru pilot nu s-a mai putut face nimic, el ramanand incarcerat in avionul BN-1. Pe langa Adrian Iovan, o alta tanara, medic rezident, si-a pierdut viata.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
2.842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger