AcasăNewsVecinii au fost ingroziti cand au vazut ce a patit o tanara...

Vecinii au fost ingroziti cand au vazut ce a patit o tanara care a cazut de la etaj!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Caz socant intr-un cartier brasoven. Linistea locuitorilor a fost tulburata, vineri dimineata, de un zgomot asurzitor. O femeie a cazut de la etaj.

Viata ei s-a curmat brusc, la doar 30 de ani. Tanara a picat in gol, de la cel de-al noualea nivel al imobilului de garsoniere cu 10 etaje. Impactul cu solul a fost atat de puternic, incat femeia a pierit pe loc. Martorii la scena infioratoare au sunat imediat la ambulanta, insa medicii ajunsi rapid la locul dramei nu au mai putut face  nimic pentru a salva victima, fiind nevoiti sa constate decesul tinerei.

Nimeni nu stie deocamdata ce anume a dus la producerea nenorocirii. Conform brasov.net, locuitorii blocului respectiv nu cunosteau foarte multe lucruri despre fata care a pierit in conditii cumplite, pentru ca, din cate se pare, tanara abia se mutase in imobilul respectiv. Politistii au facut cercetari la fata locului, pentru a elucida cazul. Se iau in calcul mai multe variante, printre ele o cadere accidentala, dar si ipoteza ca, macinata de ganduri negre, femeia s-ar fi sinucis.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger