AcasăNewsVatmanul-kamikaze a facut 80 de victime

Vatmanul-kamikaze a facut 80 de victime

Politistii criminalisti au facut fotografii si au strans probe pe care le vor depune la dosarul de cercetare penala

Ieri dimineata, Pasajul Lujerului din Capitala a fost scena unui accident fara precedent: peste 80 de persoane au fost ranite usor, iar doua s-au ales cu oase rupte dupa ce trei tramvaie s-au ciocnit… intre ele.

Politistii criminalisti au facut fotografii si au strans probe pe care le vor depune la dosarul de cercetare penala

Accidentul in lant produs ieri dimineata, la 7.25, cand tramvaiele 41 sunt pline ochi cu adolescenti care merg spre scoli si adulti care se grabesc spre servicii, scoate la iveala probleme vechi, tratate superficial.

Un al patrulea tramvai a oprit chiar la intrarea in Pasajul Lujerului

Vatmanii nu au circulat doar ieri cu viteza ametitoare prin pasajul in care exista restrictii, ci merg asa de ani buni.

Ghinionul a fost ieri ca primul tramvai a sarit de pe sine. Vatmanul a coborat din cabina, ca orice roman gospodar care se pricepe sa lege cu sarma portbagajul masinii sau sa schimbe o siguranta electrica. In timp ce meseriasul analiza situatia, si-a facut aparitia un al doilea tramvai, care a oprit la aproape un metru de cel din fata. Atunci a intrat in scena „Dorel”, vatmanul celui de-al treilea tramvai. Acesta a intrat cu o viteza ametitoare in pasaj si a izbit in plin tramvaiul din fata, care, la randul lui, a intrat in primul. Cei trei vatmani au fost audiati de politisti, iar documentele prezentate de RATB demonstreaza faptul ca vehiculele corespund din punct de devere tehnic. In urma impactului extrem de violent, peste 80 de persoane au fost ranite, doar doua dintre acestea suferind fracturi si necesitand internarea. In incercarea de a le inchide gurile celor care aveau de gand sa-i actioneze in instanta, sefii RATB au anuntat ca vor oferi despagubiri clientilor. N-au precizat insa daca este vorba de bani sau de abonamente pe linia 41 pentru victime si familiile acestora.

author avatar
Narcis Voica
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger