AcasăNewsVasluianul infectat cu Omicron, terorizat de vecini! Nu este lăsat nici să...

Vasluianul infectat cu Omicron, terorizat de vecini! Nu este lăsat nici să deschidă geamul

carantinaVasluianul infectat cu Omicron, terorizat de vecini! Nu este lăsat nici să deschidă geamul

Vasluianul infectat cu varianta COVID Omicron a băgat spaima în vecinii săi, care deja au început să aibă o atitudine ostilă față de el.

Bărbatul de 59 de ani este izolat într-un apartament situat la un etaj superior într-un bloc din Bârlad. Vecinii sunt panicați că s-ar putea infecta cu această nouă tulpină, mai ales după ce au apărut informații în presă că această noua mutație a virusului este mai contagioasă.

Inclusiv polițiștii sunt îngroziți și atunci când îl verifică. Oamenii legii îl sună din fața blocului și îl pun să se afișeze la fereastră, nu urcă la ușa acestuia și nici nu-l lasă să deschidă geamul, informează Vremea Nouă.

Vasluianul se afla la muncă în Africa de Sud

Primul caz de infectare cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 a fost identificată la un bărbat Bârlad și care se afla în Africa de Sud la muncă. Are 59 de ani și este inginer la o companie de automobile.

Acesta se află în izolare la Bârlad, separat de familie, iar starea sa de sănătate este una bună. În fiecare zi este sunat de reprezentanții DSP Vaslui, care-l monitorizează.

author avatar
Andreea Vlad
301 afisari

3 COMENTARII

  1. articolul miroase a propaganda la fel de reusita ca si cea cu excavatoarele din cimitir , toti sint ingroziti , mai ramane sa-si taie venele si sa-si dea foc !

  2. Bai, voi va dati seama ce circ a ajuns si acesta Plandemie de kakat !! Ha ha ha, acum si saracul om a ajuns la mijloc, ce sa faci, aici e vorba de noroc sau de ghinion, daca l-a mancat si pe el in kurkubeu sa lucreze in mareata democratie planetara din Afrika, acum astia, adica gasca lui Arahat si a lui Rafiloi i-au inscenat un micut blocaj de arest la domiciliu pe 2 saptamani, va dati seama ca saracul om o sa innebuneasca acolo in astea 2 saptamani, sa nu poti iesi la o plimbare, ce mai, acum sigur regreta, dar aia e, poate sa si-o ia in mana !! Ha ha ha 🙂 Altcandva, du-te in Asia, nu in Afrika, acolo macar intre asiatici te mai tupilezi, ca si aia majoritatea sunt albi, dar intre aia 10 negrisori iesi mult in evidenta, tu fiind singurul alb pe acolo, e ca si cum ai fi un trofeu umblator pe care toti vor sa puna mana !! Ha ha ha 🙂 Bai, aia e, scapa numai cine si care poate, restul sunt povesti, lozinci si propaganda nazista de-a Rafiloiului si Arahatului dement, si desigur sa nu il uitam si pe caprarul dement de Gheorghitza Muitza, ala si-o va lua sus cel mai mult dupa ce incepe marele tambalau din 2022 !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger