AcasăNewsVASLUI: Un tata si-a lovit fetita cu o piatra in cap! ”Asa...

VASLUI: Un tata si-a lovit fetita cu o piatra in cap! ”Asa e la BETIE!”

Scene de groaza intr-o localitate din Vaslui! O fetita se zbate intre viata si moarte dupa ce tatal sau a lovit-o cu o piatra in cap. Tragedia s-a intamplat din greseala – dupa cum se scuza omul – care avea cu totul si cu totul o alta tinta.

Barbatul consuma des alcool si de fiecare data devenea agresiv. Dupa o zi intreaga, Vasile Dodoi s-a intors acasa si, pus pe harta, a luat o piatra sa arunce in sotia lui, dar a lovit-o pe micuta de numai sase anisori. Surioara ei a mers degraba in vecini pentru a le cere ajutorul. Oamenii au sunat imediat la 112.

“Fata cea mica era in bratele mamei, plina de sange, cu capul crapat. Am aflat ca Vasile a aruncat cu piatra dupa femeie, dar a nimerit-o pe fata. Piatra e mare, e grea, are peste 1 kilogram. Va dati seama ca se putea intampla o nenorocire! E un betiv si un nenorocit. Nu merita sa fie nici tata, nici sot. Face scandal, o bate pe nevasta-sa, sperie copiii, nu il doare capul daca familia lui are ce manca sau nu. E agresiv si vorbeste murdar”, a declarat o vecina de-a barbatului pentru Vrn.ro.

Contactat de jurnalistii de la Vremea Noua, barbatul a spus ca a folosit piatra pentru ca a vrut sa alunge… un caine, doar ca fetita era pe prispa si, din greseala, a nimerit-o in cap. Mai mult de atat! El a negat faptul ca s-ar fi certat cu sotia lui. Vasile Dodoi spune ca ii pare rau de ceea ce a facut si promite ca nu se va mai intampla, dar ”asa e cand e omul beat!”, a adaugat el conform sursei citate anterior.

Fetita a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Barlad cu traumatism cranian sever, iar medicii au decis sa o transfere la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Protectia Copilului a demarat o ancheta in acest caz.

FOTO: Vremea Noua.ro.

author avatar
Anca Murgoci
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger