AcasăNewsVaslui: O mama a ajuns la spital, lovita cu piciorul de profesorul...

Vaslui: O mama a ajuns la spital, lovita cu piciorul de profesorul fiului sau

O mama dintr-o comuna vasluiana a ajuns vineri la spital. Femeia a mers la scoala pentru a se interesa de notele fiului ei, dar a ajuns sa fie lovita cu piciorul de catre profesorul copilului. In urma agresiunii, femeia a cazut pe scari si avut nevoie de ingijiri medicale.

Femeia lovita de profesorul din comuna vasluiana Deleni a mers, vineri, la scoala unde invata fiul ei, pentru a-i cere cadrului didactic explicatii despre notele mici ale baiatului. Din primele cercetati ale politistilor chemati la unitatea scolara respectiva reiese ca femeia a fost agresata de catre profesorul de fizica si chimie al scolii, potrivit Mediafax. Cei doi au avut un schimb de replici, iar la un moment dat, profesorul a lovit-o pe femeie cu piciorul, iar aceasta a cazut pe scari.

„In urma cazaturii femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind solicitata o ambulanta. Dupa acordarea primului ajutor femeia a fost preluata de ambulanta si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. In acest caz a fost declansata o ancheta in urma carei se va stabili in ce masura este vinovat profesorul implicat in acest conflict”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, Mihaela Straub.

La randul sau, profesorul le-a spus politistilor a lovit-o pe femeie cu piciorul, incercand sa se apere de atacurile acesteia. Din primele informatii reiese ca respectivul cadru didactic ar mai fi fost implicat in alte scandaluri in scoala respectiva. Politia a declansat o ancheta in aces caz.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger