AcasăNewsVasilescu (PSD): "E foarte bine ca Dan Grigore a demisionat din CNA!"

Vasilescu (PSD): „E foarte bine ca Dan Grigore a demisionat din CNA!”

Olguta Vasilescu

Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca este foarte bine ca Dan Grigore a demisionat din CNA, ea sustinand ca acesta era unul dintre cei mai inversunati membri ai acestei institutii impotriva unor posturi TV.

Olguta Vasilescu

„Acum Dan Grigore si-a dat demisia din CNA, sa fie primita demisia dumnealui. Oricum a fost unul dintre cei mai inversunati membri CNA impotriva unor posturi TV care nu apara opozitia, ci apara democratia si nu instaureaza dictatura, precum TVR, de exemplu, care este platit din bani publici. E foarte bine ca se retrage in plina glorie si se ocupa de PR si de alte lucruri la care se pricepe mult mai bine”, a spus Olguta Vasilescu.

Ea a adaugat ca puterea a dobandit in mod „ilegal” majoritatea in CNA, iar timp de un an doua mandate de membru CNA care expirasera au ramas libere pentru ca cei de la putere nu au vrut sa nominalizeze alte persoane. „Au dobandit ilegal doua locuri, pentru ca le-au trecut prin comisiie de specialitate fara cvorum de lucru”, a mai spus Olguta Vasilescu.

Dan Grigore si-a depus, joi, demisia din functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), mentionand ca nu poate functiona intr-o institutie obligata sa lucreze intr-un climat de presiune permanenta si lipsa de respect fata de reguli. Dan Grigore enumera in cererea de demisie mai multe fapte petrecute pe parcursul celor aproape doua mandate ale sale in CNA, incheind cu declaratia presedintelui PNL, Crin Antonescu, care a spus despre el ca nu are onoare si i-a „reprosat voalat” ca nu este omul celor care l-au trimis in CNA, declaratie care „a fost doar picatura care a umplut paharul”.

author avatar
Ciprian Purice
536 afisari

7 COMENTARII

  1. Asa este d-le mare pianist, i-ai tradat de mult pe cei care te-au trimis acolo sa le aperi drepturile, iar Antonescu a pus punctul pe i, asta te-a facut sa-ti dai demisia, nu presiunile din partea puterii ca sa-i faci mendrele diktatorului.Acum este greu sa-ti recapeti onoarea in fata monarhistilor si a celor care au avut incredere in persoana d-tale.

  2. Dna OLGUTA am o mica afacere:o fabrica de bastoane, si nu gasesc personal competent sa angajez. va fac o oferta pentru timpul cat santeti in protest parlamentar sa castigati ceva bani.munca nu este grea SA LUSTRUITI BASTOANELE profitul din vanzari il donez dumneavoastra . va astept pana nu dau faliment.

    • Zizi, ai facut o alegere foarte buna cand i-ai oferit acestei „doamne” locul de munca, are multa experienta la lustruit bastoane atat pe birou cat si pe sub birou. Pentru caracterizare il puteti suna pe Vadim Tudor care ii cunoaste toate capacitatile.

  3. PATACHINA ASTA ESTE PLINA DE IFOSE, PERSONALITATE CA DAN GRIGORE SA DEMISIONEZE DI CAUZA UNUI IMBECIL CA ANTONESCU NU ESTE CORECT. DAR CE SA FACI CU ASEMENEA PUPINCURISTI

  4. Ce sa ceri de la o asa individa?Ea se simte in mediul ei, cu manelele tiganesti .Un mare pianist al acestei lumi este deranjant pentru o psd-izda fosta prm-izda.Atat o duce bibilica pe obraznicatura .
    Drept pentru care ii urez din inima un mare hai sictir .

  5. Olguta, dragostea mea !
    Mare dreptate avea nea Iliescu despre unii dintre voi, PSD-ii !
    PSD, PNL, PDL : toti o apa si-un pamant !
    NE-ATI FURAT TARA SI MAI VRETI SA NE FURATI SI CONSTIINTA !?
    Unii dintre voi, politicienii, indiferent de culoare, aveti impresia ca TOTI SUNTEM DOBITOCI !
    DOBITOCI AM FOST SI VOM FI PENTRU CA…N-AVEM PE CINE ALEGE !
    P.S. Sincer ! De ce nu li se face un control medical celor care doresc sa candideze la v’o functie politica ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger