AcasăNewsVasile Muraru: "Am primit cu mare bucurie vestea mortii lui Nae Lazarescu"

Vasile Muraru: „Am primit cu mare bucurie vestea mortii lui Nae Lazarescu”

Vasile Muraru, colegul de scena dar si bunul prieten a lui Nae Lazarescu, a spus ca se bucura ca suferita marelui actor a fost curmata.

Nae Lazarescu, unul dintre cei mai mari actori de comedie ai Romaniei, a incetat din viata miercuri noapte, la varsta de 72 de ani.

„Am primit cu mare bucurie vestea mortii lui Nae. Cand am aflat ca a plecat spre Cer, am zis, in sfarsit s-a linistit, chinul si suferinta lui s-au sfarsit. Ultima data am vorbit cu el alaltaieri. Am vorbit multe… noi eram apropiati, eu eram ca din familia lui. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a declarat Vasile Muraru la Realitatea TV.

Nascut si crescut in zona Moldovei, Nae Lazarescu a fost iubit de milioane de romani, care s-au bucurat de scenetele de comedie pe care le-a realizat alaturi de actorul Vasile Muraru. Numele lui Nae Lazarescu a fost legat in special de Teatrul de Revista „Constantin Tanase”. De altfel, Alexandru Arsinel, directorul institutiei, a dat publicitatii trista veste. Nu exista roman care sa nu fi petrecut macar un Revelion privind o sceneta cu cei doi. Vasile Muraru a confirmat stirea, precizand ca Nae Lazarescu a murit din cauza unei boli indelungate care a avut o evolutie oscilanta, cu suisuri si coborasuri. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus vineri la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, actorul urmand a fi ingropat sambata la Focsani.

author avatar
Andra Nesu
3.094 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger