AcasăNewsVasile Cepoi, numit oficial in functia de secretar de stat in Ministerul...

Vasile Cepoi, numit oficial in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii

(foto: cronicadeiasi.ro)

Medicul Vasile Cepoi este noul secretar de stat in Ministerul Sanatatii, premierul Boc semnand, joi, decizia de numire in functie.

(foto: cronicadeiasi.ro)

Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii a medicului Vasile Cepoi, informeaza Mediafax. Noul secretar de stat va coordona in mod direct, alaturi de ministru, procesul de reforma in sistemul de Sanatate.

Cepoi, seful Directiei de Sanatate Publica (DSP) Iasi, a fost instalat la minister dupa ce Guvernul a suplimentat, miercuri, numarul posturilor de secretar de stat la Sanatate, de la doua la trei. Numirea lui Vasile Cepoi a fost stabilita in timpul intalnii dintre premierul Boc si doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR si consilier onorific in minister. Pana la acea data, organigrama Ministerului Sanatatii a inclus doua posturi de secretar de stat, ocupate de catre profesorul Adrian Streinu-Cercel si, respectiv, Cristian Irimie.

Organigrama ministerului include si un post de subsecretar de stat, ce va fi ocupat, dupa demisia lui Raed Arafat, de medicul Andrei Georgescu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger