AcasăNewsVasile Blaga va conduce campania PDL pentru alegerile locale

Vasile Blaga va conduce campania PDL pentru alegerile locale

Vasile Blaga a fost desemnat, luni, de BPN al PDL, sa fie coordonatorul campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale, a anuntat Emil Boc.

Presedintele PDL, Emil Boc, a precizat ca, la fel ca in cazul tuturor campaniilor electorale precedente, Vasila Blaga va conduce si campania partidului pentru alegerile locale din acest an. Deputatul PDL Cezar Preda declara ca pentru a reusi in alegeri, PDL trebuie sa isi aleaga o echipa care sa conduca partidul in campanie, in fruntea careia sa fie Vasile Blaga, acest lucru neimplicand schimbarea actualului presedinte al PDL.

Preda spunea ca, pentru ca PDL sa mearga in alegeri „la castig”, trebuie sa isi aleaga „un lidership de campanie, care nu implica schimbarea presedintelui” si care sa conduca formatiunea pe urmatoarele sase luni fara a fi afectat ceea ce a fost ales la Conventia partidului.

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, intrebat in legatura cu ideea ca Vasile Blaga sa coordoneze campania electorala a partidului, ca Blaga este un om esential in echipa PDL, este parte a echipei, dar, in acelasi timp, formatiunea are un presedinte ales, pe Emil Boc.

„PDL este o organizatie politica serioasa, care se conduce institutionalizat. Nu exista lideri de facto fata de lideri formali. A existat o Conventie in mai, a fost o competitie acerba. Partidul a decis ca o anumita conducere sa gestioneze, sa conduca partidul in alegeri in acest an. Asta nu inseamna nicio secunda ca aceasta conducere sa faca singura ceea ce este de facut. Domnul Blaga este un om esential in echipa care conduce din punct de vedere electoral masinaria electorala a PDL”, a afirmat Voinescu.

El a adaugat ca Vasile Blaga este parte a echipei pe care BPN a validat-o pentru a pregati partidul pentru alegeri. „Experienta domniei sale in materie de alegeri este foarte pretioasa. Ca pedelist mai tanar, nu-mi pot imagina alegeri prin care PDL trece fara ca domnul Blaga sa fie in echipa de organizare a partidului. Evident ca domnul Blaga este parte a echipei, dar, in acelasi timp, partidul are un presedinte ales”, a mai spus Voinescu.

author avatar
Ciprian Purice
125 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger