AcasăNewsVasile Blaga: "Traian Basescu a fost presedintele de care Romania avea nevoie"

Vasile Blaga: „Traian Basescu a fost presedintele de care Romania avea nevoie”

Colegiul Director al Partidului Democrat Liberal s-a reunit, sambata, pentru a valida in functie noii lideri ai organizatiilor din Timis, Buzau, Braila si Arges.

Cu aceasta ocazie, Vasile Blaga, liderul PDL, a facut un mic bilant al PDL. Blaga a anuntat ca „Traian Basescu a fost presedintele de care Romania a avut nevoie. Mie imi place sa raman cu amintiri placute despre oamenii cu care am colaborat”.

Vasile Blaga l-a laudat pe Traian Basescu pentru modul in care a protejat independenta justitiei, dar si pentru fermitatea deciziilor referitoare la NATO si la politica externa.

Liderul PDL a precizat si ca nu crede intr-o eventuala revenire a lui Traian Basescu in fruntea Partidului Democrat Liberal. „Domnul Traian Basescu si-a exprimat destul de clar optiunea. Chiar foarte clar as zice. A zis – Adio, PDL! Asa e viata”, este mesajul transmis de Vasile Blaga.

Liderul PDL Timis a devenit Dan Popa, la Buzau puterea a fost preluata de Cezar Preda, presedintele PDL Braila a fost revalidat Alexandru Nazare, iar presedinte interimar al PDL Arges a fost desemnat Dan Bica. Toti au si functiile de co-presedinti ai noului Partid National Liberal la nivel local.

author avatar
Cristi Ionita
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger