AcasăNewsVasile Blaga si Roberta Anastase intra in Parlament in urma redistribuirii

Vasile Blaga si Roberta Anastase intra in Parlament in urma redistribuirii

(foto: rtv)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, si fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au intrat in Parlament, din partea Aliantei Romania Dreapta, in urma redistribuirii.

(foto: rtv)

Vasile Blaga a obtinut putin peste 25% din voturi in colegiul din Timis, unde a candidat pentru functia de senator. Democrat-liberalul s-a clasat al doilea, dupa candidatul USL Matei Suciu, care are peste 50% din voturi, potrivit unei numaratori paralele a PDL.

Intrebat daca isi va prezenta demisia, date fiind rezultatele obtinute la alegerile parlamentare, Blaga a declarat ca nu va repeta ce a facut in 2008, cand, in urma scorului slab de la alegerile locale, a demisionat de la MAI. Situatia de astazi, spune presedintele PDl, este una mai „complicata”.

„Va trebui sa analizam situatia din ultimii patru ani, ca in cele cinci luni de cand conducem partidul numai de organizare interna nu am putut sa ne ocupam. Sunt presedintele partidului si nemultumirile le voi face publice in partid. Vom analiza exact ce s-a intamplat. Toti colegii au candidat impotriva unui PSD – PSD care este forta USL, care a manipulat extraordinar electoratul. Va trebui sa reconstruim partidul”, a declarat, marti, Vasile Blaga.

Un loc in Parlament, in urma redistribuirii, a obtinut si Roberta Anastase, care a candidat pentru Camera Deputatilor, in Colegiul uninominal 11 Ploiesti Vest.

Ioan Oltean si Gheorghe Ialomitianu ar urma sa intre si ei in noul legislativ, in urma redistribuirilor.

author avatar
Alina Costache
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger