AcasăNewsVasile Blaga: Referendumul este invalid

Vasile Blaga: Referendumul este invalid

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca, in ciuda incercarilor USL de a modifica rezultatul referendumului, acesta este invalid. Liderul emocrat – liberalilor a adaugat ca urmeaza ca Traian basescu sa fie repuns in functie.

Vasile Blaga, liderul PDL, a anuntat, miercuri, ca, dat fiind faptul ca nu s-a atinms pragul e 50% plus 1 de votanti, referendumul este invalid, CCR urmand sa dea o decizie in acest sens.

„Datele oficiale ale referendumului sunt acum publice si clare. Datele comunicate astazi de Biroul Electoral Central arata ca referendumul pentru demiterea presedintelui, conform legilor aflate in vigoare, este invalid”, a spus acesta, citat de b1.ro.

Seful democrat liberalilor a adaugat ca judecatorii Curtii Constitutionale vor promulga rezultatele, urmand ca sa demareze procedurile de revenire la putere a lui Traian Basescu.

„Dupa comunicarea rezultatelor finale ale Biroului Electoral Central, conform procedurilor legale intram in linie dreapta privind procedura de revenire a presedintelui la Cotroceni. Rezultatele finale, certificate de Biroul Electoral Central, au fost transmise Curtii Constitutionale. Conform Constitutiei, Curtea Constitutionala confirma rezultatele si am inteles de altfel ca sedinta Curtii Constitutionale are loc astazi”, a mai spus acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger