AcasăNewsVasile Blaga isi doreste ca PDL sa obtina peste 30% la alegerile...

Vasile Blaga isi doreste ca PDL sa obtina peste 30% la alegerile generale

Vasile Blaga

Fostul secretar general al PDL, Vasile Blaga, actualul presedinte al Senatului, spera ca democrat liberalii sa obtina mai mult de 30% la alegerile parlamentare din acest an.

Vasile Blaga

Vasile Blaga a declarat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare ca PDL nu mai este un partid de 7% care isi propune sa-si dubleze rezultatele si nu considera oportuna o schimbare de imagine la nivelul conducerii formatiunii, dupa modelul de la Guvern.

‘Partidul are o conducere aleasa in Conventia Nationala. Nu cred ca ar trebui sa ne ocupam cu astfel de lucruri acum. Dimpotriva, partidul trebuie sa fie mai unit ca niciodata pentru ca nu avem un an electoral usor, noi stim asta, este un an electoral greu, poate cel mai greu de pana acum, pentru ca nu mai suntem in situatia unui partid de 7% care are ca tinta 12-15%, cum eram la inceputul anilor 2000, ci dimpotriva un partid care doreste sa isi scrie procentele cu 3 in fata, in toamna. Nu am spus niciodata un scor anume, dar sper sa inceapa cu 3 procentul nostru in toamna’, a declarat Vasile Blaga.

Democrat liberalul Vasile Blaga a avut sambata o intalnire cu conducerea PDL Satu Mare pentru pregatirea alegerilor locale.

author avatar
Ciprian Purice
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger