AcasăNewsVasile Blaga: Ipocrit, premierul l-a atacat pe presedinte, uitand ca si el...

Vasile Blaga: Ipocrit, premierul l-a atacat pe presedinte, uitand ca si el a facut acelasi lucru!

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca justitia este libera, dar primii doi oameni in stat au avut iesiri publice care nu au darul de a o consolida. Acesta l-a numit „ipocrit” pe premier, dupa ce Ponta l-a atacat pe Basescu.

„Justitia este libera, dar ieri si alaltaieri primii doi oameni in stat au avut iesiri publice care nu au darul de a consolida justitia libera. Ipocrit, premierul l-a atacat pe presedinte, uitand ca saptamana trecuta, la Pitesti, facea acelasi lucru, adica promitea ca o sa-l pedepseasca pe fostul senator Andrei pentru necazurile care i s-au intamplat baronului de Arges Nicolescu. Mai mult, chiar in iesirile publice in care il ataca pe presedinte, la randul lui facea acelasi lucru nominalizand chiar persoane publice care ar fi trebuit arestate. Nici iesirea presedintelui nu a fost fericita, pentru ca nu cred ca atacand un senator in modul in care a facut-o a lasat, probabil, involuntar sa se inteleaga ca ar putea interveni in anumite dosare”, a comentat  Blaga, potrivit HotNews.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti, ca plangerea penala impotriva presedintelui Basescu a fost redactata de avocatul ei, in timp ce Victor Ponta anunta ca a semnat documentul, care va fi sustinut si de alti parlamentari, actul urmand sa fie depus in cursul acestei zile la Parchet.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca si el si fiica sa Ioana Basescu stau la dispozitia Parchetului privind terenul din comuna Nana si a precizat ca senatorul PSD Gabriela Firea „mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului” pe care s-ar putea ca intr-o zi sa nu il mai gaseasca acasa.

Foto: presaonestilor.ro

author avatar
Alina Costache
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger