AcasăNewsVasile Blaga: Frunzaverde a fost foarte important in PDL. De-aici pana la...

Vasile Blaga: Frunzaverde a fost foarte important in PDL. De-aici pana la a-l face in fel si chip e drum lung

Vasile Blaga a comentat, joi, intr-o conferinta de presa, reactia liderilor PDL la anuntul plecarii lui Sorin Frunzaverde din partid. Frunzaverde a fost „a fost un om foarte important in PDL”, iar „de-aici si pana la a-l face in fel si chip este un drum lung”, a spus democrat-liberalul.

Vasile Blaga

„Ma asteptam ca oamenii din conducerea partidului sa fi fost deja la Resita. Eu, daca eram secretar general, asa as fi procedat. Nu trebuie sa stai in birouri in Bucuresti in situatia in care iti pleaca din partid un prim-vicepresedinte, presedinte de organizatie si de Consiliu Judetean. Sunt acolo (in Caras-Severin – n.r.) nu mai putin de trei parlamentari si de 42 de primari si trebuia discutat cu ei, pentru ca am convingerea ca nu toti il vor urma pe Sorin, cu tot respectul pe care i-l port. si, atunci, sigur, trebuia sa aiba loc o discutie imediata. Eu deja as fi avut-o, astfel incat sa avem o structura intermediara care sa se ocupe de alegeri si, sigur, dupa alegerile locale sa discutam pentru a avea o constructie la Caras-Severin”, a declarat Vasile Blaga in cadrul conferintei de presa organizata la Oradea.

Intrebat daca e de parere ca vor avea loc si alte „dezertari” din partid, Blaga a raspuns: „Evident ca fiecare dintre noi si, in special, cei care conduc partidul trebuie sa-si reevalueze activitatea, pentru ca nu este greu de inteles ca peste o astfel de situatie nu treci cu doua-trei declaratii publice”.

Cat priveste modul in care presedintele PDL a comentat plecarea din partid a lui Frunzaverde, Blaga a declarat:  „Sorin Frunzaverde a fost un om foarte important in PDL. Deci, de-aici si pana la a-l face in fel si chip este un drum lung si nu cred ca a fost cea mai buna formula a domnului presedinte. Sigur, eu pot sa inteleg supararea domnului presedinte, dar sa nu uitam ca dumnealui a negociat intrarea in BPN a domnului Sorin Frunzaverde ca prim-vicepresedinte. Nu cu mine s-a negociat”, a mai spus Blaga, potrivit Mediafax.

Sorin Frunzaverde a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL. Miercuri, liderul PDL Emil Boc a declarat ca Sorin Frunzaverde „a abandonat si a tradat doua crezuri scrise si nescrise ale pedelistilor adevarati” si ca a gresit cand a „acceptat la Congres ca Frunzaverde sa faca parte din conducerea de varf a PDL”.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger