AcasăNewsVasile Blaga: E timpul ca razboiul politic sa inceteze

Vasile Blaga: E timpul ca razboiul politic sa inceteze

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL isi anunta disponibilitatea de a colabora cu toate formatiunile politice, motivand ca astfel „razboiul politic” va inceta.

Vasile Blaga, presedintele PDL, a comentat, marti, decizia Curtii Constitutionale de a invalida referendumul privind demiterea lui Traian Basescu, anuntand ca in urma acestui fapt „razboiul politic” trebuie sa inceteze.

„PDL se declara disponibil sa colaboreze cu toate fortele politice fidele Romaniei. Este momentul pentru colaborare, pentru stabilizarea economica. E timpul ca razboiul politic sa inceteze si sa reintram in normalitate politica. Mesajul PDL este unul clar: Romanii inaintea politicii, munca inaintea vorbelor si solidaritate inainte de toate”, a declarat acesta, citat de b1.ro.

Liderul PDL a anuntat si care sunt pasii care trebuie urmati pentru ca Traian Basescu sa revina in functia de presedinte al Romaniei.

„Maine va fi citita decizia in Plenul Curtii, apoi publicata in Monitorul Oficial si joi va fi sesiunea extraordinara a Parlamentului, in care se va citit decizia iar Parlamentul va lua act de ea”, mai spus el.

author avatar
Ionut Zgimbau
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger