AcasăNewsVasile Blaga: "Depunem motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta"

Vasile Blaga: „Depunem motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta”

Vasile Blaga, presedintele Partidului Democrat Liberal, a declarat ca PDL si PNL pregatesc o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

Blaga a facut anuntul respectiv luni, la sfarsitul sedintei comune a membrilor Aliantei Crestin Liberal. Liderul PDL sustine ca textul motiunii de cenzura va fi gata pana la sfarsitul acestei saptamani.

”La sfarsitul acestei saptamani o sa depunem motiunea de cenzura la adresa Guvernului, referitoare la abuzurile pe care le-a facut cu Ordonanta de Urgenta, care favorizeaza migratia politica. Vom mai depune doua motiuni simple, in Senat una pe invatamant si in Camera Deputatilor pe fiscalitate”, a declarat Vasile Blaga, conform Realitatea TV.

In plus, mai multi lideri ai Partidului Democrat Liberal i-au solicitat premierului Victor Ponta publicarea listei complete a documentelor prin care au fost alocate fonduri in localitatile din teritoriu.

Adoptarea motiunii de cenzura se poate face obtinand majoritate de voturi in Senat si Camera Deputatilor. Deocamdata, PNL si PDL numara 186 de parlamentari, iar ei ar avea nevoie de cel putin 288 de voturi.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger