AcasăNewsVasile Blaga, de neoprit: "Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD"

Vasile Blaga, de neoprit: „Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD”

Guvernantii au decis, in urma cu cateva zile, sa faca prima rectificare bugetara din acest an, astfel ca s-au luat bani de la Transporturi, Sanatate si Aparare si s-au dat in alte parti, inclusiv la administratiile locale.

Reactia liderilor Partidului National Liberal nu au intarziat sa apara. Vasile Blaga, copresedintele PNL, a profitat de ocazie si l-a atacat in termeni duri pe premierul Victor Ponta.

„Pentru prima oara din 1990, o rectificare bugetara se face la un partid. Este inadmisibil sa se taie aproape un miliard de lei de la Transporturi si alti bani de la Sanatate si de la Aparare. Este tot mai clar ca bugetul tarii se transforma in pusculita PSD„, a fost mesajul transmis de Vasile Blaga.

In plus, copresedintele PNL il acuza pe Victor Ponta ca „aceasta rectificare bugetara arata disperarea lui Ponta de a controla PSD-ul prin alocarea unor sume imense baronilor din PSD”.

Reactia lui Blaga vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca rectificarea bugetara va fi una pozitiva, „in urma careia nimeni nu va pierde bani”, dar ulterior s-au taiat fonduri importante de la Ministerul Apararii, cel al Sanatatii si de la Ministerul Transporturilor.

author avatar
Cristi Ionita
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger