AcasăNewsVasile Blaga: "Daca am fi vrut sa trecem motiunea, o treceam"

Vasile Blaga: „Daca am fi vrut sa trecem motiunea, o treceam”

Dupa ce parlamentarii au respins, marti, motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva premierului Victor Ponta, Vasile Blaga, copresedintele Partidului National Liberal, a facut un anunt extrem de surprinzator.

Intr-o interventie avuta la Realitatea TV, Blaga a tinut sa precizeze ca „daca am fi vrut sa trecem motiunea, o treceam. Insa noi nu am dorit sa promitem functii si sa ajungem oricum la putere”.

Mai mult, copresedintele Partidului National Liberal a anuntat ca „motiunea de marti s-a vrut a fi un semnal de alarma. Motiunea a avut rolul de a limpezi apele. Fiti siguri ca in primavara vom repeta demersul impotriva premierului Victor Ponta”.
Blaga recunoaste ca a vorbit cu Gabriel Oprea, liderul UNPR, dar si ca acesta din urma l-a asigurat ca „il sustine in continuare pe Victor Ponta”.

„Pozitia noastra a fost una cat se poate de clara. Le-am spus colegilor nostri din Parlament ca nu mai vedem nicio sansa ca Romania sa poata fi condusa de acest premier. Am sperat ca, in al 12-lea ceas, cei care sustin Guvernul isi vor da seama cat rau fac Romaniei sustinand in continuare acest premier”, a fost mesajul transmis de Vasile Blaga.

author avatar
Cristi Ionita
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger