AcasăNewsVasile Blaga, atac dur la adresa premierului Victor Ponta

Vasile Blaga, atac dur la adresa premierului Victor Ponta

(foto: echipadeimagine.ro)

Vasile Blaga a comentat pe tema declaratiei lui Victor Ponta, confirm careia Romania oricum nu intra in Schengen, catalogand anuntul lui drept „iresponsabl”.

(foto: echipadeimagine.ro)

Presedintele democrat liberalilor, Vasile Blaga, l-a atacat, luni, pe primul ministru Victor Ponta, catalogand drept „iresponsabila”declaratia acestuia conform careia Romania oricum nu ar fi fost primita in Spatiul Schengen.

„Este o declaratie iresponsabila a premierului. Tocmai primul ministru al Romaniei care trebuie sa fie garantul indeplinirii de catre Romania a tuturor obligatiilor pentru ca poporul acesta sa se simta efectiv parte a spatiului european din toate punctele de vedere, nu gaseste altceva de facut decat certandu-se cu doamna Reding, cu alti comisari si repet inca o data sunt absolut indreptatite pozitiile doamnei Reding, ce s-a intamplat in ultimele doua luni in Romania ii da dreptul sa faca declaratiile pe care le-a facut”, a afirmat Vasile Blaga, citat de realitatea.net.

Declaratia liderului PDL Vasile Blaga soseste ca raspuns la anuntul facut de premierul Romaniei, Victor Ponta, conform caruia povestea despartirii Bulgariei de Romania este este „doar o poveste politica” deoarece „oricum nu ne primeau anul asta in Schengen” .

„In ceea ce priveste Schengen, sarcina apartine comisarului Malmstrom. Doamna Reding nu se ocupa de problema Schengen. Se ocupa de alte probleme, de justitie. Povestea asta cu despartirea Bulgariei de Romania este doar o poveste politica, nu se poate realiza. Si stiti ceva? Vreti sa fiu sincer? Oricum nu ne primeau anul asta in Schengen”, a spus, duminica, Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger