AcasăNewsVasile Blaga, atac acid la adresa lui Victor Ponta

Vasile Blaga, atac acid la adresa lui Victor Ponta

Vasile Blaga, lider PDL, a comentat declaratia lui Victor Ponta conform careia el e chelnerul lui Basescu, spunand ca jobul e onorabil si nu trebuie sa plagiezi.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, l-a atacat, miercuri noapte, pe primul ministru Victor Ponta, care spusese despre el ca este „chelnerul” lui Traian Basescu, raspunzandu-i ca aceasta slujba este „onorabila” si nu trebuie sa „plagiezi” pentru a indeplinic cu cinste meseria.

„Si meseria de chelner si cea de vames sunt meserii onorabile, ca toate celelate daca iti castigi painea cinstit. Nu trebuie sa furi si sa plagiezi ca sa iti indeplinesti cu cinste cele doua meserii”, a declarat Vasile Blaga, citat de rtv.net.

Acesta a adaugat ca, pe e alta parte, propunerea PDL ca toate partidele sa colaboreze pentru a gasi solutii ca Romania sa se dezvolte ramane in vigoare inclusiv pentru USL.

„Pe de alta parte, propunerea PDL ramane in picioare. Credem ca este nevoie ca toate fortele politice responsabile sa se uneasca pentru a gasi solutiile pentru a scoate Romania din impas”, a mai spus Vasile Blaga.

Declaratia liderului PDL survine dupa ce primul ministru Victor Ponta a anuntat ca nu se poate coabita cu liderii PDL ca Vasile Blaga sau Mihai Razvan Ungureanu deoarece acestia sunt „chelnerii musteriului” Traian Basescu. Totodata, acesta i-a replicat lui Vasile Blaga ca este un „vames” deoarece nu stie ca presedintele interimar Crin Antonescu are dreptul de a o numi in functie pe Mona Pivniceru.

author avatar
Ionut Zgimbau
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger