AcasăNewsVas de croaziera al companiei careia ii apartine Costa Concordia, in deriva...

Vas de croaziera al companiei careia ii apartine Costa Concordia, in deriva in largul insulelor Seychelles

(foto: calatoreste.ro)

Un vas al companiei Costa Crociere, aceeasi careia ii apartine si nava Costa Concordia, este in deriva in lagul insulelor Seychelles, dupa ce la bord a izbucnit un incendiu. Pe vaporul Costa Allegra sunt peste 1.000 de oameni. Potrivit oficialilor companiei, toti pasagerii si membrii echipajului sunt in siguranta. De asemenea, nu au fost inregistrate pagube materiale majore.

(foto: calatoreste.ro)

Vasul italian Costa Allegra este in deriva in Oceanul Indian, in largul Insulelor  Seychelles. Pasagerii sunt in siguranta, potrivit reprezentantilor companiei Costa Crociere. Vaporul a ramas fara curent, dupa ce la bord ar fi avut loc un incendiu, in sala generatoarelor, acestea fiind decuplate, informeaza BBC. Focul a fost stins inainte sa se extinda si sa produca pagube materiale majore.

La bordul vasului sunt peste 1000 de oameni, in jur de 600 de pasageri si peste 400 de membri ai echipajului. Nava apartine companiei Costa Crociere, aceeasi care detine si vasul Costa Concordia, care s-a scufundat partial in urma cu o luna, dupa ce s-a lovit de stanci. In urma incidentului, 32 de persoane si-au pierdut viata.

614 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger