AcasăUtileMeteoVântul puternic a făcut ravagii: bazin de înot, distrus + drumuri blocate!...

Vântul puternic a făcut ravagii: bazin de înot, distrus + drumuri blocate! Vor apărea şi ploile sporadice

Vântul puternic a făcut ravagii, în mai multe zone din ţară, în noaptea de vineri spre sâmbătă. De exemplu, a smuls acoperişului unui bazin de înot, din cadrul sălii polivalente a Clubului sportiv şcolar din oraşul Gura Humorului.

Mai multe echipaje de intervenţie au fost chemate la faţa locului și, timp de o oră şi jumătate, traficul în zonă a fost redirecţionat.

Tabla a ajuns pe şosea

Acoperișul distrus avea o suprafață de 900 de metri pătraţi şi a fost nevoie de un utilaj pentru a îndepărta bucățile de tablă de pe şosea.

Pe fondul fenomenelor meteo periculoase (Cod galben de vânt puternic), învelitoarea din tablă a acoperişului unui bazin de înot, din cadrul sălii polivalente a Clubului sportiv şcolar din oraşul Gura Humorului, a fost smulsă de rafalele de vânt”, a transmis ISU Suceava.

Pe timpul misiunii echipajelor de intervenţie, traficul rutier de pe şoseaua ocolitoare a oraşului a fost redirecţionat. Cu ajutorul unui utilaj, partea de învelitoare din tablă aflată pe carosabil a fost îndepărtată, iar traficul rutier în zonă s-a reluat în jurul orei 3:00”, conform ISU.

Temperaturile scad, vin şi ploile

Temperaturile scad uşor, dar tot va fi mult mai cald decât ar trebui: maximele pornesc de la 15 grade în depresiuni şi ajung la 26 de grade în sudul şi în sud-estul României.

Sâmbătă apar câteva ploi sporadice în nord-vest şi în vestul extrem.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti nu prea vedem norii, însă vântul se menţine activ şi suflă cu până la 40 de km/h. La amiază se vor înregistra 26 de grade. La noapte vor fi ceva înnorări şi s-ar putea să vină o ploaie de scurtă durată.

Spre dimineaţă minimele ating 11 grade în centrul oraşului şi 8 grade la periferie.

author avatar
Andrei Ștefan
305 afisari

1 COMENTARIU

  1. A fost uragan sau ce? Or’ a fost unul făcut cu dedicație de către un pulitician implicat în tot ceea ce mișcă în afaceri. Pe bani mulți și calitate plus materiale slabe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger