AcasăNewsVântul a făcut prăpăd în portul Tomis, din Constanţa. Un velier -...

Vântul a făcut prăpăd în portul Tomis, din Constanţa. Un velier – scufundat + mai multe ambarcaţiuni, răsturnate! (VIDEO)

Agenti AIVD au fost identificati in Portul Turistic Tomis

A bătut vântul îngrozitor, la malul Mării Negre. Vremea a fost atât de rea încât a produs pagube semnificative în portul Tomis, din Constanţa.

De exemplu, un velier de mici dimensiuni a fost victima furtunii violente, în timpul Codului Roşu emis de meteorologi.

Vântul a suflat cu peste 100km/h

Ambarcațiunea s-a scufundat în portul Tomis, iar vântul puternic, care a suflat cu peste 100km/h, a făcut imposibilă salvarea sa. Mai multe ambarcațiuni au fost răsturnate în porturi.

Constanța și Tulcea s-au aflat sub avertizare cod roșu de vreme rea, ploi abundente și vânt puternic.

În municipiul Constanța, străzile s-au transformat în albii de râu, iar șoferii surprinși pe bulevarde au rămas blocați în trafic cu mașinile din cauza autobuzelor electrice care n-au mai putut porni.

Din cauza vântului puternic toate porturile de la malul Mării Negre rămân închise, potrivit unui anunț făcut de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Rețelele de electricitate au căzut

Mai multe incidente s-au înregistrat în județul Constanața, din cauza furtunii. Rețelele de electricitate au căzut în mai multe localități, de asemenea, mai mulți copaci au fost rupți de vânt, iar câteva sensuri giratorii provizorii au fost împrăștiate pe șosea.

Pentru că vântul bate cu putere în unele zone, este foarte important să nu opriţi sau staţionaţi în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, panourilor publicitare sau altor obiecte pe care rafalele puternice le pot aduce pe autovehicule, putând crea distrugeri sau chiar rezulta victime”, au transmis poliţiştii rutieri.

author avatar
Andrei Ștefan
513 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger