AcasăNewsVant puternic si ninsori viscolite. COD GALBEN in cateva zone, in urmatoarele...

Vant puternic si ninsori viscolite. COD GALBEN in cateva zone, in urmatoarele ore

Vremea se dovedeste a fi urata, la final de saptamana. Mai multe judete din tara se afla sub incidenta unor atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r), valabile pana duminica seara, mai precis pana la ora 19.

Un astfel de COD GALBEN vizeaza zona Muntilor Apuseni corespunzatoare judetului Bihor si cea a Muntilor Banatului, aferenta judetului Caras-Severin. In aceste zone, meteorologii se asteapta ca, in orele urmatoare, sa se semnaleze rafale de peste 70-80 km/h, dar si ninsori viscolite.

Si tot pana la ora 19, de aceasta data in zona montana a judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud si Cluj, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie se asteapta sa apara vant puternic, cu viteze de peste 75-80 km/h, chiar si de 100 km/h, insa doar izolat, si doar pe crestele montane, cu mentiunea ca vantul va viscoli ninsoarea şi va spulbera zăpada.

De asemenea, in urmatoarele ore, mai exact pana la ora 19, in zona montana a judetului Suceava, dar si in judetul Botosani se vor produce rafale de pana la 60 km/h, izolat si cu viteze de 70 km/h, in timp ce in regiunea de munte mentionata se pot semnala intensificari si pe pana la 100 km/h, dar si zapada viscolita.

sursa foto: reporterntv.ro

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger