AcasăNewsVant puternic: Cod galben, marti, in mai multe zone din tara ...

Vant puternic: Cod galben, marti, in mai multe zone din tara

(foto: apropo.ro)

Vant puternic, marti, in mai multe regiuni din tara. Meteorologii au emis COD GALBEN pentru regiuni din estul si centrul tarii, informand ca in urmatoarele ore sunt posibile vijelii. Vantul s-ar putea sa le strice planurie de plaja turistilor aflati pe litoral.

(foto: apropo.ro)

Codul galben de vant, emis pentru Moldova, estul Munteniei, Dobrogea si zona de munte a judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Covasna, Brasov si Sibiu, a intrat in vigoare marti la ora 9 si este valabil pana in aceasta seara, la ora 21.

Vantul va sufla puternic si va avea, pe alocuri aspect de vijelie. Viteza vantului la rafala va atinge, spun specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie 55-70 km/h. Izolat, in estul Moldovei si pe litoral rafaele de vant vor depasi 80 km/h.

Si dupa expirarea CODULUI GALBEN, vantul va continua sa aiba intensificari pe litoral si in zona Deltei, in cursul noptii de marti spre miercuri. Asa ca turistii aflati in vacanta la malul Marii Negre sau in Delta e bine sa tina cont de avertizarile meteorologilor si, in special in cazul in care sunt in camping, sa-si ancoreze corturile cat mai bine, cat sa nu fie luate pe sus de vant!

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger