AcasăNewsVanghelie vrea sa puna panouri solare pe banii americanilor

Vanghelie vrea sa puna panouri solare pe banii americanilor

Vizita in SUA a fost un real succes. O spune chiar Marian Vanghelie , care sustine ca i-a convins pe americani sa investeasca in sectorul pe care-l pastoreste.Direct interesat de proiectele de eficienta energetica, liderul pesedistilor bucuresteni i-a convis pe oficialii OPIC (institutie financiara de dezvoltare a Guvernului american, care „mobilizeaza capitalul privat din SUA pentru a rezolva provocari la nivel mondial”) sa viziteze sectorul 5.

Marian Vanghelie i-a convins pe americani sa investeasca in sectorul 5

Aici, pe banii americanilor fireste, Vanghelie intentioneaza sa instaleze panouri solare pe mai toate blocurile. “Vreau sa fac partea de izolare termica pe care am inceput-o pe bugetul local si ma intereseaza foarte mult pe partea asta de eficienta, sa pun acele panouri solare care se pun deasupra blocurilor, sa aduc bani pentru a incepe un proiect foarte mare, de anvergura”, a  explicat Marian Vanghelie, care s-a aratat dezamagit de faptul ca Executivul de la Bucuresti nu se implica in astfel de proiecte.

Totodata, primarul sectorului 5 a anuntat ca zilele acestea va sosi in Romania o delegatie a OPIC pentru a stabili primele etape: studiul de fezabilitate, partea de proiectare si auditul energetic. “Toate aceste lucruri se vor face pe  banii fie ai OPIC-ului, dar si de la Agentia de Dezvoltare Economica”, a mai precizat Vanghelie. n

Promite un “Vanghelion” de pomina

Miscat de apelul cetatenilor, care i-au cerut sa organizeze din nou celebrul “Vanghelion” la Romexpo, primarul sectorului 5 le-a promis bucurestenilor o petrecere de pomina. „Eu am oprit aceste Vanghelioane pentru ca era un an de criza si am incercat ca, daca pot sa fac bani si de sponsorizari, sa ii folosesc la lucruri mai importante (…)Dar va spun sincer, am primit peste 2000 de scrisori din sectorul 5 si din alte sectoare ale Capitalei in care oamenii imi spun sa fac. Si va spun sincer, cred ca anul asta am sa fac Vanghelionul”, a declarat Vanghelie.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
231 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vabghelie, tu nu iti tragi nici macar un comision mic, mic de tot? O faci doar asa, din dragoste pentru popor, ca sa spun asa?
    In rest, daca iti reuseste planul, bravo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger