AcasăNewsVanghelie, urmatoarea tinta pe lista lui Ponta

Vanghelie, urmatoarea tinta pe lista lui Ponta

La pachet cu Mircea Geoana, liderul social-democrat, Victor Ponta, ar vrea sa-l elimine din partid si pe Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie asteapta sa vada care va fi urmatoarea miscare a lui Victor Ponta

Desi sta cu ochii pe el ca pe butelie, Ponta nu a gasit inca nicio chichita statutara pe care sa i-o puna-n carca primarului de la 5. Asta nu-l impiedica insa pe presedintele PSD sa faca ordine prin filialele fidele lui Vanghelie si sa-i elimine acestuia toti oamenii apropiati. Asa se face ca la Giurgiu se pregateste inlocuirea lui Adrian Popescu, locotenetul lui Marian Vanghelie, cu Niculae Badalau. Vanat din toate partile, primarul de la sectorul 5 nu da insa semne ca ar vrea sa plece din partid. Spre disperarea amicului sau Cozmin Gusa, care l-a sfatuit sa demisioneze. “Pierderea lui Vanghelie pentru PSD este si mai grava decat pierderea lui Geoana. Daca ma intreaba, ii spun sa plece maine”, a afirmat Gusa.

author avatar
Adelina Ionicel
490 afisari

2 COMENTARII

  1. In tabara rosilor chiar se ..lucreaza ,sa nu uitam ca asa tanar cum este Ponta chiar stie ce are de facut;intradevar il cam incurca leprele de tip,vanghelie,nastase,ilescu si evident prostanacul national….incet ,incet -desi mai are mult de lucru-se apropie de ceea ce trebuie sa fie P.S.D.-ul..totul este sa nu-l vanda …altii din interior la fel de corupti ca si cei din p.d.l…la datele pe care le are marineru basalau ,orice este posibil,unul ar fi dragnea,nesatul si..pamblicar,cat despre traditionalul..guzgan ce sa mai zicem ?..instabilitate data de temeiuri profund revolutionare,pai nu doresc ei sa..reformeze statul roman?nu urlau ei ca vom face,vom drege,vom aplica..un lucru nu inteleg,cu ce bani au reusit ei sa devina ceea ce au devenit prin imbogatirea aceasta rapida,si de ce s-a creat falia aceasta in societatea romaneasca…revolutia din decembrie este ..cauza,deh la asa revolutie asa ..clasa politica…asa imbogatiti..ce zici tovarase iliescovici,iti place ce lasi in urma ta …tu,doina cornea,popa tokes,adevarate modele de golani si nesimtiti,voi cu modernizarea romaniei cu structurile voastre de protejare a ..hotilor,de formare a omului nou….

  2. Daca vanghelie este prietenul lui gusha, care este sluga lui base, atunci si el este prietenul sau sluga lui base.Ce sa mai zicem de geoana, prieten cu vanghelie si cu gusha, ce rezulta = este un grup de prieteni aflati sub comanda directa sau indirecta a lui base.Se observa necesitatea ca toti tradatorii si santajabilii din psd trebuie dati afara pana in alegeri, deoarece dupa este prea tarziu, acestia vor sari in barca lui base imediat ce se vor vedea din nou in parlament la un partid ca albita de zapada.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger