AcasăNewsVanghelie trage cu lansatoru’ de rachete

Vanghelie trage cu lansatoru’ de rachete

Marian Vanghelie și Daniel Tudorache, urmăriți penal de DNA

Marian Vanghelie a ridicat cortina de pe scandalul Lazaroiu – Tanasescu. ”Lui Petre Lazaroiu i s-a transmis ca va fi arestat”, sustine Vanghelie.

Marian Vanghelie iese la rupere

Marian Vanghelie a facut ieri, in direct, afirmatii incendiare. El a sustinut ca judecatorul CCR  Petre Lazaroiu a fost chemat de consilierul prezidential Simina Tanasescu pentru a fi amenintat cu un dosar penal facut dupa ”reteta Toni Grebla”. ”Doamna consilier (Simina Tanasescu – n.r.) este o femeie deosebita, dar are un dosar la DNA pe problema mitei doctoratelor. Deci, din acest context, imi dau seama ca presiunea a fost foarte mare. Nu a reusit sa-l sperie pe domnul Lazaroiu. Dar, de fapt, misiunea a fost sa i se transmita ca va fi arestat. Ca sa ne lamurim, va spun concret: i s-a transmis ca va fi arestat”, a afirmat Vanghelie. Acesta nu s-a multumit insa cu aruncarea unei singure ”nucleare”, ci a mai sustinut si ca mai multi judecatori de la Curtea Suprema s-ar fi intalnit, cu doua zile inainte de condamnarea lui Liviu Dragnea, cu Florian Coldea, chiar in casa acestuia din urma. ”Stiti unde este casa domnului Coldea? Langa T14. Pe 19 iunie, au fost prezenti la domnul Coldea acasa mai multi judecatori de la Inalta Curte. Eu astept sa ma dea in judecata, pentru ca spun foarte multe lucruri si nimeni nu ma da in judecata. Inteleg ca mai nou, activeaza domnul Bulancea (procuror DNA – n.r), care vrea sa se afirme, considerand ca va fi noul succesor al doamnei Kovesi. Si da telefon, e innebunit, da telefon la tot felul de judecatori pe care ii are agatati si le spune ca ar fi bine ca sa le transmita care sunt in dosarele mele sa ma judece mai repede, sa inchida dosarele si sa ma condamne. Ei sunt in continuare foarte interesati de foarte multe dosare. Cum a fost dosarul domnului Dragnea, si cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit”, a povestit Vanghelie. Nu in ultimul rand, el a sustinut si ca protestele in strada ar fi opera ”unor persoane din mai multe institutii, SRI, SPP, Doi s’un sfert”.

author avatar
Simona Badulescu
2.491 afisari

1 COMENTARIU

  1. pai daca ne conduce securitatea, de ce ne mai trebuie Guvern, Presedinte, Parlament. Eu inteleg ca securistii sunt interesati de siguranta statului roman, sau au alte misiuni de la alte state straine. Daca este asa sa-i platesca aia, cu pensiile babane pe care le iau de la statul roman .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger