AcasăNewsVanghelie sta acasa

Vanghelie sta acasa

Marian Vanghelie a castigat o runda in meciul cu DNA

Marian Vanghelie a castigat meciul cu DNA: magistratii de la Curtea de Apel au respins cererea de arestare preventiva a fostului primar al sectorului 5. Decizia este definitiva.

Marian Vanghelie a castigat o runda in meciul cu DNA

DNA a cerut inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestul preventiv pentru savarsirea infractiunii de instigare la marturie mincinoasa, respectiv pentru faptul ca Vanghelie ar fi luat legatura cu un martor in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie. Imediat dupa aflarea deciziei, Vanghelie s-a bucurat pentru faptul ca a dat de niste ”judecatoare tinere si curajoase” care au refuzat sa le faca procurorilor pe plac in absenta unor probe convingatoare: ”Este dramatic, cum sa fiu arestat ca eram la aparatul de apa? Eu eram la aparatul de apa, el mi-a spus <<ce faci, sefu? Sa stiti ca m-au santajat>>. Eu i-am spus: <<Sa stii ca este un Dumnezeu si este atat>>. Pentru asta au cerut arestarea preventiva. Eu nu am intalnit niciodata asa ceva, nici macar in perioada comunista, ca am fost gestionar si nu am vazut asa ceva”. In context, Marian Vanghelie a spus ca ”statul paralel” avea si lucra cu liste de persoane care trebuiau eliminate si ca toate aceste lucruri se vor plati la un moment dat:  ”Va sosi vremea cand toti 70% dintre cei din DNA, din sediul ala, vor fi judecati si se va vedea ca fac la fel ca aia de la Prahova. Eu nu le doresc raul, dar ar trebui sa fie anchetati, ca sa se vada”.

author avatar
Simona Badulescu
198 afisari

1 COMENTARIU

  1. JUSTITIE DE CACAO………..GOAGAL O FI DEVENIT FATA MARE DUPA CE I-A DAT IN GAT PE UNII TICALOSI DIN GASCA LUI https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3813/756/original.jpg Majoritatea romanilor tradeaza ca ticalosii pe toate planurile si sunt tradati continuu de cei carora le acorda incredere. Tradarea este dureroasa atunci cind simtim cum suntem tradati de oamenii falsi, ticalosi, dar nu si cand noi tradam cu multa usurinta curveasca. Ignorind aspectul public negativ poate exista si tradare justificata de alegerea interesului propriu in realizarea celui mai simplu instinct, acela de a supravietui. Actul de trădare semnifica in primul rand lipsa, unei valori umane esentiale, a credintei, a unor convingeri, pentru ca nici un om cu crez adevarat nu poate trada. Tradeaza cel ce nu are nici o credinta si care se ascunde sub masca servilismului, ipocriziei si a falsitatii. Tradarea este considerata un mare pacat, deoarece viata a dovedit-o ca nu este usor sa decidem impotriva vointei noastre, a tentatiilor ticaloase sau a interesului nostru marsav si putini sunt cei care au vocatia de martiri. In politica romaneasca postdecembrista nu s-a remarcat nici un caz de loialitate politica cu finalitate glorioasa sau virtute, in schimb s-a putut vedea foarte frecvent tradarea calificata, prin aplicarea diferitelor moduri de operare imorala in interese meschine de partid, de grup sau personal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger