AcasăNewsVanghelie si Mazare, audiati la Curtea Suprema. Ambii solicita eliberarea din arest!

Vanghelie si Mazare, audiati la Curtea Suprema. Ambii solicita eliberarea din arest!

Marian Vanghelie, primarul suspendat de la Sectorul 5, si Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, sunt audiati, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cei doi fosti lideri ai Partidului Social Democrat sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni si se afla in stare de arest preventiv. Totusi, joi se judeca solicitarile lor de a fi eliberati din inchisoare si ambii spera ca Inaltarea, sarbatorita joi, sa le aduca noroc.

Marian Vanghelie este acuzat ca a incasat spagi totale de peste 90 de milioane de euro, fiind acuzat ca incasa comisioane de 20% din fiecare contract pe bani publici acordat cu dedicatie.

Radu Mazare este acuzat ca a incasat mai multe milioane de euro de la afaceristi pe care i-a ajutat sa obtina avizele necesare pentru a construi complexe comerciale de tip mall in Constanta.

Marian Vanghelie si Radu Mazare sunt sustinuti, in sala de judecata, de iubitele lor, Oana Mizil, respectiv designerul Roxana Mihalache. Conform B1 TV, Oana Mizil a recunoscut ca simte lipsa lui Vanghelie in conditiile in care este insarcinata si va da nastere unei fetite la sfarsitul lunii august.

Roxana Mihalache a afirmat ca, ultima data cand l-a vizitat in arest pe Radu Mazare, i-a dus acestuia mai multe carti, dar si un talisman care sa-i poarte noroc. Roxana Mihalache face aproape zilnic naveta intre Constanta si Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger