AcasăNewsVanghelie s-a impacat cu Oprescu

Vanghelie s-a impacat cu Oprescu

Marian Vanghelie se pare ca a facut pace cu Sorin Oprescu

Indiferent cate bete-n roate incearca sa-i puna Victor Ponta, Marian Vanghelie nu este dispus sa cedeze, cu una cu doua, sefia organizatiei de Bucuresti.

Marian Vanghelie se pare ca a facut pace cu Sorin Oprescu

Obligat de seful sau, Victor Ponta, sa faca pasul inapoi, primarul de la 5 vrea sa-si recastige locul in partid prin lupta dreapta. Adica printr-o competitie deschisa la nivelul organizatiei de Bucuresti. In plus, Vanghelie recunoaste ca mazilirea sa l-a cam scos din pepeni. „M-am simtit jignit si suparat, dar am depasit aceasta etapa, am foarte multe lucruri de facut (..) E evident ca nu vedeam poate sensul, dar eu cred ca pe fond pana la urma ceea ce face un om si capacitatea sa de munca nu le poate lua nimeni. Din acest punct de vedere, eu sunt in continuare acelasi”, a afirmat liderul social-democratilor bucuresteni, precizand ca principala calitate, aceea de “Marian Vanghelie” nu i-o poate lua nimeni. “Sunt un om care a facut  foarte multe in partid si intentioneaza sa candideze din nou pentru sefia organizatiei cand vor fi organizate alegeri”, a mai precizat ediulul sectorului 5.

Il contrazice pe Ponta

Mai mult, Vanghelie a tinut sa demonteze argumentele care au stat la baza schimbarii lui de la sefia organizatiei PSD din Capitala. „Ponderea in Bucuresti este de peste 70% care nu sunt intelectuali. Un partid social-democrat trebuie sa se adreseze catre mase. (…) Stiti ce zic foarte multi intelectuali cu care am o relatie? Ca ei vor pe unul ca Vanghelie care sa rezolve problemele, nu vor un coleg de-al lor care ar trebui sa fie sustinut poate in alta zona”, a precizat vicepresedintele PSD, contrazicandu-l astfel pe Victor Ponta.

L-ar sustine pe Oprescu

Pus la zid de liderii partidului, Marian Vanghelie si-a mai indulcit un pic tonul cand vine vorba de Sorin Oprescu. Surprinzator, liderul pesedistilor bucuresteni a declarat ca actualul edil ar putea fi sustinut de USL pentru o noua candidatura. „In cazul in care sondajele arata ca Sorin Oprescu este vazut cel mai bine de bucuresteni, evident ca poate fi una din variante, sa fie sustinut de USL. (…) In cazul in care in sondaje va iesi, evident ca va fi sustinut”, a mentionat Marian Vanghelie, precizand ca in prezent  are o relatie „foarte buna” cu primarul Capitalei si colaboreaza atat administrativ, cat si politic.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
344 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca ati gasit cel mai inspirat titlu pentru acest articol!Pentru ca doi oameni sa se impace,ei trebuie sa fi fost certati!Ori Sorin Oprescu nu s-a certat cu Goagal!Si in general Sorin Oprescu nu se cearta cu nimeni!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger