AcasăNewsVanghelie, lucrat de Ponta la sondaje

Vanghelie, lucrat de Ponta la sondaje

Marian Vanghelie se prabuseste in sondaje cu ajutorul colegilor

De cand prin mediile politice au inceput sa circule din nou  informatii privind o posibila plecare a lui Marian Vanghelie din PSD, primarul sectorului 5 a pierdut, la comanda, aproape 30 de procente in sondaje.

Marian Vanghelie se prabuseste in sondaje cu ajutorul colegilor

La inceputul lunii februarie, Marian Vanghelie era pe cai mari, social-democratul avand, potrivit sondajelor, o cota electorala de aproximativ 55% si, in consecinta,  un nou mandat de primar in buzunar. Demisia Oanei Mizil din PSD (partenera de viata a lui Vanghelie) si zvonurile privind o inrolare a celor doi porumbei in echipa condusa de Gabriel Oprea l-au costat pe primarul de la 5 vreo 30 de procente.

Victor Ponta vrea sa se asigure ca Vanghelie nu mai ridica nicio pretentie

Concret, o cercetare sociologica, publicata ieri, mentioneaza, negru pe alb, ca Marian Vanghelie poate fi invins  fara probleme, scorul sau electoral sarind usor de 20%. Pesedistul este urmat de uneperistul Corin Romanescu (14,6%) si de candidatul PPDD,  Octavian Mirea (5,1%). Si asta in timp ce majoritatea locuitorilor din sectorul 5 (peste 52%) a declarat ca nu a hotarat cu cine o sa voteze.

I-au facut manevra ca sa-l tina din scurt

Prezenta pe hartie, scaderea semnificativa in sondaje a lui Marian Vanghelie este pusa de sustinatorii sai pe seama razboiului cu actuala conducere a partidului.  Nu este vorba de o coincidenta, ci de o manevra, sustin surse din PSD  Bucuresti,  care dau ca sigura implicarea lui Victor Ponta in „lucratura” care i s-a facut lui Vanghelie. ”Mai greu, mai usor, Marian Vanghelie va castiga primaria. Dar Ponta vrea sa-i induca senzatia  ca i-a facut o mare favoare atunci cand l-a propus candidat. Avand in vedere ca listele in Capitala nu au fost inchise, practic Vanghelie este tinut inca in sah, fiind impiedicat sa mai ridice si alte pretentii ”, au mai precizat sursele citate anterior.[poll id=”223″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
681 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai,ZIARISTII LU’PESTE,voi ati mai trecut ,macar prin sectorul lu’…”almanahe”???cum crede-ti ca poate avea asta 55%? sau poate v-a…..’pregatit’ si pe voi …”pa persoana fizica?”ca alta explicatie nu prea vad.Nici de gluma de 1 aprilie nu este buna.Ma bine ati vedea ce este cu reabilitarea asta de blocuri,daca tot vreti un ….subiect;curatenia;cum se dau ajutoarele…

  2. ba almanahe nu face nimic pt sector ..l-a transformat intr-o mare tiganie , mizeria e la ea acasa,tiganul este doar dupa sparlit ,dar in campanie ..baga pui ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger