AcasăNewsVanghelie: "Le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepresedinte, ca...

Vanghelie: „Le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepresedinte, ca sa lamurim lucrurile”

Marian Vanghelie a tinut sa clarifice, intr-o maniera cat se poate de personala, comentariile colegilor care il dadeau plecat din PSD: „Le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepresedinte, ca sa lamurim lucrurile”.

Intrebat, marti, cum comenteaza declaratiile lui Negoita, vicepresedintele PSD, referitor la plecarea sa din randul social-democratilor, Vanghelie a raspuns ca nici macar nu-l cunoaste pe cel dintai. „Dar cine este Robert Negoita? Cine este? Intrebati-l pe domnul Ponta. Eu nu stiu cine este domnul Negoita, nu-l cunosc. Eu nu pot sa comentez declaratia unui om pe care nu-l cunosc si nu reprezinta nimic in PSD„, a spus Vanghelie,  potrivit Mediafax.

Ca o concluzie pe aceasta tema, Marian Vanghelie s-a exprimat fara urma de dubiu: „Daca vreti sa discutam despre zvonuri, discutam cat vreti dumneavoastra. Eu sunt vicepresedinte PSD ales la Congres si, inca o data, le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepresedinte, ca sa lamurim lucrurile”, a afirmat Vanghelie. Vicepresedintele PSD, Robert Negoita, a declarat recent ca Marian Vanghelie ar fi pe cale sa plece din PSD si ca si-ar negocia pozitia in UNPR.

 

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger