AcasăNewsVanghelie, inca 30 de zile dupa gratii

Vanghelie, inca 30 de zile dupa gratii

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri dupa-amiaza, ca Marian Vanghelie trebuie sa mai ramana inca cel putin 30 de zile in stare de arest preventiv.

Vanghelie a fost arestat preventiv in urma cu aproape trei luni, fiind acuzat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni precum abuz in serviciu sau luare de mita.

Se spune chiar ca Vanghelie, in calitate de primar al Sectorului 5, obisnuia sa ia spaga 20% din valoarea fiecarui contract pe bani publici acordat cu dedicatie. Astfel, Vanghelie a ajuns sa ia o spaga totala in valoare de peste 90 de milioane de euro.

Vanghelie a incercat in mai multe randuri sa scape de arest preventiv, dar toate incercarile sale au fost sortite esecului.

Iar vineri, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis solicitarea procurorilor DNA ca Vanghelie sa mai fie tinut dupa gratii inca cel putin 30 de zile. Totusi, decizia nu este una definitiva, iar edilul suspendat al Sectorului 5 o poate contesta.

author avatar
Cristi Ionita
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger