AcasăNewsVanghelie il trimite pe Ponta la munca de jos

Vanghelie il trimite pe Ponta la munca de jos

Rezultatele partialelor l-au ingrijorat serios pe Marian Vanghelie. Care isi trimite sefii sa bata tara, daca vor cu adevarat sa castige alegerile.

Marian Vanghelie nu se lasa indepartat si sta cu ochii pe sefii care vor sa-l matraseasca

Interesant este ca Vanghelie ia esecul electoral doar in numele PSD, nu in cel al USL, ceea ce arata ca relatia PSD-PNL nu functioneaza si pace buna la Bucuresti. Ca o dovada in plus ca liberalismul nu-i prieste neam, fostul lider al social-democratilor bucuresteni nu sufla o vorba despre contributia, respectiv responsabilitatea, liberalilor in alegerile din Neamt si Maramures. Vanghelie are ce are cu sefii lui de partid: “Nu este un rezultat bun si cred ca pe toti ne ingrijoreaza – din PSD. Nu se poate, noi avem 55-65-75% in unele zone in sondaje si faptul ca se reuseste – sub ce forme, nu mai conteaza pana la urma urmei – sa se castige alegerile, este ingrijorator”. Energicul primar de la 5 crede si ca social-democratia si-ar putea reveni doar daca liderii de astazi ai PSD ar trece la munca “de jos”: “Eu sunt de parere ca calitatea vicepresedintilor ar trebui folosita. De aceea au fost alesi de Congres, pentru ca oamenii ii respecta, au o anumita greutate. Spun in continuare ca eu cred ca vicepresedintii au si obligatia – politica si morala – sa se duca si sa intareasca, alaturi de presedintii de acolo, organizatiile unde intr-adevar PSD-ul nu sta foarte bine (…) La nivel central stiti cum e, raspunde toata lumea si nu raspunde nimenea. Intelegeti? E o chestie…”.

“Primarul de la 5” nu se lasa inlaturat

Victor Ponta nu a iesit bine din prima sa confruntare electorala

Ideea timiterii sefilor de partid la munca de jos il pozitioneaza pe Marian Vanghelie alaturi de Ion Iliescu, care nu scapa nicio ocazie de a-si indemna “nepoteii” sa lase birourile din buricul Capitalei, sa coboare la “talpa” partidului si acolo sa lucreze “om cu om”. Hotarat din fire (si recent matrasit de Victor Ponta personal din fruntea PSD Bucuresti), Vanghelie adauga si ca liderii partidului sau ar face bine sa mai alese aparitiile televizate si sa bata teritoriul, doar asa fiind posibila o mobilizare electorala ca la carte. In final, Marian Vanghelie anunta clar ca nu va sta pe bara in viitoarele campanii electorale, indiferent cat de tare si-ar dori acest lucru unii si altii, ba chiar e convins de victorie: “Eu cred ca n-o sa le pierdem, sincer (alegerile – n.r.). O sa ma ocup. Sa stiti ca ma ocup chiar daca nu sunt lasat sa ma ocup”.

author avatar
Simona Badulescu
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger